Annonce
Sport

Hedensted blev overmatchet og led stort nederlag til tophold: Ny cheftræner vil ikke gå på kompromis med spillestilen

Mikkel Thisgaard havde Hedensteds bedste mulighed, da han brændte et straffespark i kampens døende minutter. Foto: Ole Nielsen.
Hedensted IF tabte lørdag med 5-0 til Marienlyst. Det får dog ikke klubbens nye cheftræner til at ryste på hånden i forhold til det spilkoncept, han forsøger at implementere.

Hedensted: Det er ikke blevet til en drømmestart for Hedensteds nye trænerteam. Holdet tabte sidste weekend 1-0 på hjemmebane til Aarhus Fremad, mens holdet lørdag led endnu en hjemmebanenederlag - denne gang på hele 5-0 mod Marienlyst.

De grønblusede brændte en stor chance kort før Marienlysts første scoring, men herudover var der aldrig tvivl om resultatet. Hele fem gange måtte Hedensteds målmand, Kenneth Qvist, hente bolden ud af netmaskerne, og hjemmeholdet var allerede bagud med tre til halvleg.

- Vores mål ændrer sig ikke i forhold til, hvad vi gerne vil. Vi er nødt til at blive bedre til at dominere kampene, og det er vi også nødt til at øve os på mod de gode hold. Det blev vi på sin vis straffet for i dag, sagde Hedensteds cheftræner, Nicolai Givskov.

Annonce

Hedensteds nye cheftræner arbejder med at implementere et højere pres samt gøre holdet til et mere boldbesiddende mandskab.

- Vi får ikke lagt det høje pres. Jeg synes, det var fornuftigt, at vi trak os længere tilbage. Det var ikke på den del, vi blev straffet, men vi blev straffet på, at de var så gode på bolden og flyttede den så hurtigt rundt, sagde Nicolai Givskov og fortsatte:

- Det er aldrig sjovt at bruge turneringskampe på at få et koncept på plads, men vi er nødt til at se udviklingen i det og forsøge at blive bedre til de ting, vi gerne vil.

Nu venter en vigtig kamp næste weekend mod FC Sydvest 05 Tønder. Hedensted har tre point op til sønderjyderne, som ligger over nedrykningsstregen.

- Vi vil ned og angribe dem. Vi vil styre spillet og have bolden. Vi skal ikke begynde at ryste på hånden nu, sagde Nicolai Givskov om næste weekends opgør.

Nicolai Givskov og assistenttræner Allan Worsøe har kontrakt til årsskiftet, hvorefter parterne vil drøfte, hvorvidt aftalen skal forlænges.

Danmarksserien, Pulje 3

Hedensted IF 0-5 Marienlyst (0-3)

Mål: 0-1 Markus Bay Jensen (14'), 0-2 Louis Larsen (27'), 0-3 Ronny Larsen (38'), 0-4 Andreas Kjerstad (66'), 0-5 Ronny Larsen (85')

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Aktindsigt afslører: Byrådet blev holdt i uvished i 200 dage i omdiskuteret vej-sag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Hård straf venter for synderne: De første ølkastere på Casa Arena er identificeret

Horsens For abonnenter

Retssag om inddrivelse af narkogæld tegner et billede af et barskt miljø i Horsens

Ikast-Brande

Politiet søger vidner: Mand udsat for røveriforsøg i eget hjem

AC Horsens

Han var helt, skurk og ti centimeter fra at gøre det godt igen mod VB: Ærlig Sigurdarson havde svært ved at slippe uheldig hovedrolle

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

HH Elite For abonnenter

Tjubang-håndbold og koncentrationssvigt: Derfor tabte HH Elite først og fremmest til sig selv i snævert nederlag

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lokal frisør er blevet selvstændig: Er rykket ind i salon Maria G. i Løsning

Sundhedsordførere ser intet behov for restriktioner

Sport

Stort drama venter i lokal serie 3-pulje: Få det fulde overblik over hvilke seriehold, der har noget på spil i efterårets sidste spillerunde

Horsens For abonnenter

Studerende snupper 84-årige Pers parkeringsmulighed: Jeg ved godt, jeg ikke har krav på en p-plads, men jeg er afhængig af min bil

Østjylland

Se videoen: Så brandhærget er fabrikken i Galten

Annonce