Annonce
AC Horsens

Højt på ønskesedlen: AC Horsens mangler en 10'er

Hallur Hansson har været brugt både på midtbanen og i angrebet, men hans træner Jonas Dal drømmer om en ægte 10'er til sit hold. Arkivfoto: Michael Bager
Træner Jonas Dal håber at finde en offensiv forstærkning, inden transfervinduet lukker, og at der er råd til at lave en kontrakt.
Annonce

Horsens: AC Horsens har i forhold til sidste sæson sagt farvel til fire spillere, og fire nye er hentet ind, men træner Jonas Dal håber ikke, at det slutter her.

Transfervinduet lukker først nogle dage ind i oktober.

- Der kan stadig ske noget med vores trup både ud og ind. Det ved man aldrig, siger Jonas Dal.

AC Horsens har sagt farvel til Ayo Okosun, og der er stadig et hul på den centrale midtbane.

- Det er ikke sådan, at jeg har en pose penge, der bare står og venter på at blive brugt. Det handler mere om, at vi holder øje med markedet, og hvis der så opstår en mulighed for, at der lander en appelsin i vores turban, må jeg spørge bestyrelsen, om der er penge til rådighed, siger Jonas Dal.

Han drømmer om at finde en rigtig 10'er - det der tidligere hed en offensiv midtbanespiller, som kan styre spillet og stå for at sætte angrebsspillet.

- Det er et stort ønske, så det kigger vi efter, men det handler i lige så høj grad om at finde den rigtige, hvis han findes, siger Jonas Dal.

Han vil gerne have to spillere til alle positioner, og lige nu har han kun tre spillere til den centrale midtbane i Bjarke Jacobsen, Jonas Gemmer og Hallur Hansson.

Der er ikke lang tid til vinterens transfervindue, så det kan også ende med, at AC Horsens sparer lønkronerne og venter med at hente nyt ind til foråret.

- Det er en mulighed. Til vinter kan der opstå nogle nye muligheder, fordi nogle vil være kommet tættere på kontraktudløb eller mangler spilletid, siger Jonas Dal.

I første omgang skal han i gang med at jagte point i Superligaen. AC Horsens møder Randers FC i første runde, og Jonas Dal kan glæde sig over, at have en næsten skadesfri trup at vælge blandt. Det er kun Peter Nymann, der er ude med en mindre forstrækning.

AC Horsens' formodede startopstilling. Reserver: Peter Therkildsen, Casper Tengstedt, Thor Lange, Jonas Gemmer, Rune Frantsen, Magnus Jensen, Michael Lansing. Skader: Peter Nymann. Dommer: Jakob A. Sundberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce