Annonce
Navne

Dødsfald: Carsten Møller Petersen

Annonce

Nekrolog: Carsten Møller Petersen, Malling, grafonom og tidligere virksomhedsejer, er pludselig i en alder af 57 år gået bort:

Carsten Møller Petersen blev født i barndomshjemmet Fontana på Kildegade i Odder. Alle årene i folkeskolen gik han på Rathlouskolen. Efterfølgende tog han sin studentereksamen på Odder Amtsgymnasium, hvor han også mødte sin kone, Tina. Sammen drog de til København, hvor han uddannede sig på Grafisk Højskole.

Carsten Møller Petersen var især kendt i erhvervslivet i Odder, hvor han siden hjemkomsten fra København blev en del af familievirksomheden Orla W. Bogtryk. I 1995 overtog han firmaet fra sine forældre, og han udvidede siden med køb af Odder Repro.

Han var aktiv i Køb Odder igennem flere år og var kendt i brede kredse. Arbejdsmæssigt valgte han i 2011 at sælge sin virksomhed og i stedet blive ansat i GB Grafisk i Galten, hvor han var frem til sin død.

Hans netværk var stort både forretningsmæssigt såvel som privat, og han var afholdt for sit ligefremme og smilende væsen. Den private omgangskreds omfattede udover familie og venner to Round Table-klubber, badmintonholdet og tennisklubben.

Carsten Møller Petersen var fast tilskuer til sønnens fodboldkampe, både i Aarhus Syd, AGF, Odder IGF og Aarhus 1900. Endvidere deltog han aktivt som frivillig i Aarhus Tigers Cheerleader, hvor datteren var på hold.

Selvom han igennem livet passede sin krop og helbred, fik han i starten af juni konstateret forsnævring af kranspulsåren. Han stod foran en planlagt operation for selvsamme, da han pludselig faldt om i sit hjem.

Carsten Møller Petersen efterlader sin hustru, søn, datter, mor, svigermor, svigerfar og svoger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Annonce