Annonce
HH Elite

Godt forsvar sikrede HH uafgjort

Stephanie Andersen i en af sine redninger i første halvleg mod Ajax. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elite spillede 22-22 på hjemmebane mod Ajax i opgør, der var jævnbyrdig i alle 60 minutter.

Horsens: HH Elite spillede 22-22 i hjemmekampen mod Ajax efter et opgør, der var jævnbyrdigt i alle 60 minutter. Ingen af holdene var foran med mere end to mål i hele kampen.

HH Elite havde fået stabiliseret forsvaret til hjemmekampen mod Ajax, men det kneb med angrebsspillet.

HH var bagud 2-0, men kom foran 3-2, og holdene fulgtes til 7-7 og 8-8.

Annonce

HH bragte sig foran 10-8, men smed føringen væk med en forkert udskiftning, som kostede to minutter, og Ajax scorede to gange i det tomme mål til 10-10, der var stillingen ved pausen.

Bedste HH-spiller i første halvleg var målmand Stephanie Andersen, som allerede så ud til at have fået stor glæde af samarbejdet med Søren Gottfredsen. Hun var iskold og rolig og havde flere fine redninger.

Det kneb mere i angrebsspillet. Melissa Petrén fik først scoret efter 23 minutter, og det lykkedes ikke at finde den gamle rytme i angrebet.

HH's angrebsspil var alt for langsomt. Alt for ofte endte dommerne med at hæve armen som tegn på passivt spil, og derved blev HH's afslutninger for hektiske, akkurat ligesom i udekampen mod Holstebro.

Stephanie Andersen var lyspunktet i HH-målet, og ved 13-13 klarede hun et straffekast, der gav HH nye perspektiver.

HH startede anden halvleg med syv mod seks, men det havde ingen positive indvirkninger.

Holdene fortsatte med at bytte mål. Ajax var det første hold, der kom foran med to mål i anden halvleg ved 21-19, men Daniela Gustin sørgede for udligning til 21-21.

Ajax' angrebsspil var mere sikkert og flydende end Horsens-holdets, og det lykkedes ikke for HH at få gang i de hurtige kontraer.

Ligesom i Holstebro fulgte HH med til 22-22.

Stephanie Andersen diskede op med en vigtig redning, men HH formåede ikke at score på sit næste angreb. Ajax fik chancen, men HH forsvarede det ene point i hus.

Et passende resultat af bundkampen, der var præget af alt for mange angrebsfejl fra begge sider.

Mål for HH Elite:

Melissa Petrén 5, Daniela Gustin 5, Maria Mose Vestergaard 3, Julie Gantzel 3, Frederikke Gulmark 3, Trine Knudsen 2, Celine Holst Elkjær 1.

Mål for Ajax:

Stine Eiberg Jørgensen 6, Stine Nørklit 5, Anne Grundtvig 3, Sophie Bardrum 2, Mathilde Nielsen 1, Siw Aabech 1, Emma Eggertsen 1, Rosa Schmidt 1, Stine Holm 1, Cecilie Specht 1,

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce