Annonce
Horsens HK

Frederikkes store aften

- Den er hjemme, jubler Lars Frederiksen efter sejren i Silkeborg. Foto: Charlotte Adsbøl.
Lars Frederiksen viste sig som taktikkens mester, da HH hentede en uventet sejr i Silkeborg.

Silkeborg: - Det er fantastisk at have sådan et forsvar foran mig. Jeg fik fat i de første skud, og jeg er enig i, at det var min bedste kamp i denne sæson, sagde HH-målmand Frederikke Rasmussen efter sin store kamp i Silkeborg.

- Lars Frederiksen er årsag til, at vi har fået et forsvar, der fungerer. Nu ved spillerne, hvad de skal gøre. Det betyder også meget, at jeg har fået Rikke Schmidt som makker. Jeg er 22 år, hun er 44 år. Jeg har et højt spændingsniveau, men Rikke er rolig. Hun forstår at få mig ned og skabe ro.

- Sejren giver os troen på, at vi kan blive i ligaen, men der er mange kampe endnu. Vi skal være klar hver gang. Nu gælder det København Håndbold, og vi skal være forberedt på at kæmpe mod Skanderborg 6. februar, selv om vi skulle tabe til København, sagde Frederikke Rasmussen, der endnu engang havde sine forældre fra hovedstaden på besøg som tilskuere.

Cheftræner Lars Frederiksen viste sig som taktikkens mester.

- Jeg så flere af Silkeborgs kampe og fandt frem til, hvordan vi skulle stoppe hver enkelt spiller. Vi brugte lange angreb til at frustrere Silkeborg, så de også var frustrerede, når de kom i angreb. Melissa Petrén og Frederikke Gulmark trak læsset i angrebet, men alle spillerne var gode til at holde taktikken. Vi brugte midler, som andre kunne lære af, og det var årsagen til, at vi skabte et resultat, som vi ikke kunne forvente, da vi tog hjemmefra.

- Vi er dog langt fra ved vejs ende endnu. Der er 10 kampe endnu, men vi har overhalet Aalborg og Skanderborg, og vi holdt rækkens nummer seks nede på 20 mål. Det er jeg meget tilfreds med, sagde han.

Daniela Gustin fik et skrub og kom ikke på banen.

- Der er ikke noget i vejen med hende. Vi kunne have sendt hende ind igen, hvis det havde været nødvendigt, sagde Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce