Annonce
Kultur

Forsangers kræftsygdom stopper ikke Pretty Maids album-planer

Paul Christensen var med til at etablere Pretty Maids som det største band, der er nogensinde er kommet ud af Horsens. Nu er han blevet ramt af kræft, men han kæmper mod sygdommen, og bandet udgiver nyt album som planlagt. Arkivfoto: Morten Pape
Koncerter er aflyst, men "Undress Your Madness" lander som planlagt, mens Paul Christensen fortsætter behandlingen for lungekræft.

Horsens/Vejle - Pretty Maids-forsanger Paul Christensen har fået lungekræft, men mens sygdommen ændrer bandets koncertplaner i de kommende måneder, kommer den ikke til at forstyrre udgivelsen af bandets ny album.

Albummet "Undress Your Madness" udgives som planlagt den 8. november, oplyser bandets tidligere trommeslager og booker gennem mange år, Michael Fast fra Fast Entertainment i Horsens.

Udmeldingen kommer, efter Paul Christensen, i Pretty Maids-sammenhæng bedre kendt som Ronnie Atkins, lørdag på Facebook åbent meldte ud, at han er blevet diagnosticeret med lungekræft.

Han fortæller, at diagnosen er kommet som et chok, da sygdommen dukkede op uden nogen af de typiske, forudgående symptomer.

Prognosen er god

I opslaget oplyser forsangeren fra det legendariske band videre, at han er blevet opereret og er i behandling.

Hans prognose er god taget i betragtning, at der er tale om lungekræft, men "jeg er nødt til at gennemgå mere behandling i det næste par måneder for at være på den sikre side", skriver han om årsagen til, at flere koncerter er blevet aflyst. Blandt andet bandets traditionsrige december-optræden på Horsens Ny Teater.

Det ny album - der bliver et af flere end 20 officielle fulde albums, ep'er og liveoptagelser, som bandet har udgivet siden begyndelsen af 1980'erne, rammer dog offentligheden som planlagt. Det vil blive udgivet 8. november på diverse streamingtjenester og blandt andet også på vinyl.

Første single "Serpentine" er ude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce