Annonce
Hedensted

Forfattere i Juelsminde støtter Knæk Cancer

Kai Randbæk Greve og Mads-Peder Winther Søby ses her sammen i januar 2020, da de havde underskrevet kontrakt på udgivelsen "Når livet går i stykker - en fars beretning". Førstnævnte har skrevet bogen. Sidstnævnte har udgivet den på sit forlag Empey. Privatfoto

Juelsminde: To lokale forfattere støtter i denne uge Knæk Cancer 2020.

Det er Kai Randbæk Greve og Mads-Peder Winther Søby, der i uge 43 giver 30 kroner til kampen mod kræft for hvert solgte eksemplar af deres nyeste udgivelser.

Titlerne er ”Når livet går i stykker – en fars beretning” og ”Verden er nu håb og kærlighed”. Begge er udkommet på forlaget Empey.

Også i uge 42 støttede forfatterne Knæk Cancer. Tiltaget kommer sig af, at Kai Randbæk Greve selv har fået en kræftdiagnose.

Den fik han i februar i år, da hans bog netop var sendt til tryk. Han har været igennem strålebehandlinger og kemoterapi og har det efter omstændighederne godt.

Kræften er i ro, og han er taknemmelig over sin families og venners støtte i den svære tid samt sygehusvæsenets behandling.

Forløbet har inspireret ham til at give noget igen, og det var forfatterkollegaen og forlæggeren Mads-Peder Winther Søbys altså med på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce