Annonce
Erhverv

Flytter til Odder: Kunderne kommer fra hele Norden

Nize Equipment har 15 ansatte på kontoret og i marken, og de får fremover base i Odder. Foto: Søren E. Alwan
Nize Equipment valgte at bygge nyt domicil i Odder. Huset skal tiltrække kunder fra hele Norden, når det er færdigt til maj.

Odder: Der er stor forskel på at have 125 kvadratmeter hjemme i baghaven eller et splinternyt hus på 1200 kvadratmeter. Derfor valgte Nize Equipment at bygge et regulært firmadomicil med showroom, lager og kontor, og valget faldt i sidste ende på Odder.

I november begyndte byggearbejdet på en grund i erhvervsområdet på Jernaldervej, og torsdag var der rejsegilde på huset. Det glædede folkene bag firmaet, Lars Nikolajsen og Nina Jarlstad.

- Vi er megastolte og superglade. Vi kan se konturerne af, hvordan det kommer til at se ud. Vi flytter ind 1. maj, fortalte Lars Nikolajsen til håndværkere, medarbejdere og andre gæster.

Nize Equipment sælger store highend printere, der kan printe på alt fra flade materialer til drikkeflasker, golfbolde og andre runde materialer. Og foruden at have lokaler hjemme i Ørting har firmaet lager og kontor på fem adresser, herunder i Skanderborg.

Annonce
Vi underviser i at bruge maskinerne, og vi viser dem også frem. Og vi vil gerne have nye kunder.

Nina Jarlstad, Nize Equipment

Håber på at sælge mere

- Hjemme i Ørting kan vi have 12-15 gæster, her har vi plads til 25 ad gangen. Vi underviser i at bruge maskinerne, og vi viser dem også frem. Vi vil gerne have nogle nye kunder og prøve at få dem til at komme her og besøge os, fortæller Nina Jarlstad.

Derfor bliver halvdelen af byggeriet lavet til et showroom. De store og dyre printere er så avancerede, at de fleste kunder gerne vil se dem på tæt hold, inden de køber en.

- Her kan vi i ro og fred forberede, hvad det er, kunderne gerne vil se, så kan vi kan lave vip-arrangementer. Vi håber at kunne bruge det rigtigt aktivt, tilføjer Nina Jarlstad.

Prisen for det nye domicil er 8,2 millioner kroner, og ejerne er glade for placeringen.

- Vi bor selv tæt på, og prisen var fin. Om det blev i Skanderborg eller Odder betød ikke så meget for vores medarbejdere eller for kunderne. Og hvis vi skal bruge Aarhusfolk i firmaet, så kan vi trække dem herned med letbanen, mener Lars Nikolajsen.

Det nye hovedsæde ligger nemlig mindre end en kilometer fra letbanestoppet på Rude Havvej.

Ejernes søn Andreas Nikolajsen (t.v.) og nogle af hans venner var med til rejsegildet. Sønnen hjælper også til i firmaet. Foto: Søren E. Alwan
Lars Nikolajsen fortalte, at byggeriet er klar til at flytte ind i 1. maj. Foto: Søren E. Alwan
- Vi glæder os til at se det hele færdigt, sagde Lars Nikolajsen til gæsterne. Foto: Søren E. Alwan
Jernaldervej 33 hedder fremtidens adresse for firmaet. Foto: Søren E. Alwan
Der er højlager i den ene ende og kontorer i den anden, mens midten indrettes til showroom. Foto: Søren E. Alwan
Nize Equipment har fået hjælp af Udviklingodder til at finde den grund på Jernaldervej, som firmaet endte med at købe. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce