Annonce
Horsens

Flot comeback blev ikke belønnet: - Jeg er megaskuffet

Trine Knudsen rykker fri af Kristina Mulle Kristiansen og scorer et af sine fem mål. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elite var bagud 12-5, men kom på 20-20 - og tabte 22-20

Horsens: - Jeg er megaskuffet. Havde vi dog bare fået det ene point, sagde HH-træner Lars Frederiksen efter hjemmekampen mod Nykøbing Falster.

Hans hold havde lavet et af de flotteste comeback i kvindernes liga. HH var bagud 12-5 efter 21 minutter, men hentede Nykøbing Falster ved 20-20 med fire minutter igen.

Alligevel gik det galt. Nykøbing Falster sluttede med at score to mål til en sejr på 22-20.

Annonce

- Vi fik en frygtelig start. Vi fortsatte de dårlige takter fra kampen mod Ajax, men da vi kom langt bagud, sagde vi til os selv "Det kan være løgn", sagde HH's styrmand Trine Knudsen.

- Vi besluttede et kæmpe for hver eneste bold, hvert eneste mål, hvert eneste angreb. I starten manglede vi troen, men vi fik troen tilbage, og i anden halvleg fungerede vort forsvar ligesom i kampen mod Holstebro, sagde hun.

Trine Knudsen følte sig snydt for tre-fire straffekast. I perioder lignede det forfølgelses af de to mænd i sort.

- Vi spillede os frem til chancerne, men vi skal være mere kyniske. Vi brændte syv 100 procentschancer. Det du'r ikke. Vi skal være skarpere og mere kyniske, sagde Trine Knudsen.

Hun var HH's bedste markspiller. Hun viste mod i angrebet og tog ansvaret.

- Før sæsonen skulle vi spille et nyt hold sammen, og det føltes, som om vi skulle spille et nyt hold sammen igen uden Melissa Petrén, sagde Trine Knudsen.

Melissa Petrén sad på tribunen. Nu er hendes brækkede finger kun forsynet med et plaster.

- Jeg håber at være klar mod Skanderborg, men jeg tror ikke, jeg når at blive klar mod Randers, sagde hun.

HH Elite-Nykøbing Falster 20-22 (9-15)

Liga, kvinder

Mål for HH: Emily Baunsgaard 7, Trine Knudsen 5, Celine Elkjær Holst 3, Susanne Madsen 3, Daniela Gustin 1, Maria Mose Vestergaard 1.

Mål for Nykøbing Falster: Lærke Nolsøe 6, Dione Housheer 5, Johanna Forsberg 3, Johanna Westberg 3, Mia Svele 2, Kristina Kristiansen 1, Sofie Olsen 1, Sofie Flader 1.

Tilskuere: 388.

Bedste spiller

Kampens spiller hos HH blev målmand Frederikke Rasmussen, der havde flere store redninger.

- Det var dejligt at være tilbage på holdet igen. Det var anden gang, jeg fik hjernerystelse, men nu har jeg det godt. Det er svært at gøre noget ved. Man løber en risiko for at blive skudt i hovedet. Det kan ikke være anderledes, men jeg kan ikke gå rundt og være bange. Det er enten eller som målmand, sagde Frederikke Rasmussen.

Hun havde flere redninger i første halvleg, men det blev endnu bedre efter pausen i takt med, at HH's forsvar begyndte at dække meget bedre op.

- Jeg synes ikke, det var HH's fortjeneste. Det var os, der slækkede for meget på angrebsspillet, og hvis man slækker det mindste, kan det gå galt, sagde Nykøbing Falsters co-træner Kenneth Sahlholdt, der var træner i Horsens for 10 år siden.

Annonce

Emily i hopla

Emily Baunsgaard spillede en stor rolle i HH's angrebsspil. Hun er bedst, når hun viser mod og går direkte mod mål og dårligst, når hun spiller sidelæns.

- Jeg elsker den rolle, jeg havde i aften, sagde Emily Baunsgaard. Men hvor var det ærgerligt, det ikke gav point. Jeg vil helst spille venstre back, men jeg befinder mig fint i højre side. Jeg har vænnet mig til min nye rolle.

- Alt lykkedes for os i første halvleg, sagde Nykøbing Falsters træner Jakob Larsen. Horsens fik held til at trække tempoet ud af kampen, og vi brændte nogle store chancer, men vi fik hevet sejren hjem. Vi går efter slutspillet og en sjetteplads med et meget ungt hold, og vi vil gerne have en rolle som favoritdræbere.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce