Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

En formodet gerningsmand i voldssagen fra Sølvgade og Nørretorv er fortsat på fri fod. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Tre unge mænd fra Vejle er nu varetægtsfængslet i sagen om grov vold og frihedsberøvelse tirsdag i Horsens. Offeret for volden, en 20-årig mand fra Horsens, er fortsat indlagt, men erklæret klinisk død.

Horsens/Vejle: Tre unge mænd fra Vejle er nu varetægtsfængslet i sagen om grov vold og frihedsberøvelse, der udspillede sig tirsdag eftermiddag i Sølvgade og på Nørretorv i Horsens.

Fredag morgen lød meldingen fra Sydøstjyllands Politi, at en fjerde formodet gerningsmand, en 24-årig mand fra Vejle, fortsat er på fri fod.

- Han har indtil nu haft held til at gemme sig, men vi kender identiteten på ham og uden at gå i detaljer gør vi meget for at fange ham, siger Steffen Volf, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Offeret, en 20-årig mand fra Horsens, blev tirsdag aften kl. 21 erklæret klinisk død på Aarhus Universitetshospital i Skejby, og der var ifølge vagtchefen ingen ændringer i hans tilstand fredag morgen.

Tre mænd varetægtsfængslet

Kristi himmelfartsdag blev en 21-årig mand fra Vejle fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 9. juni sigtet for frihedsberøvelse og grov vold.

Manden blev anholdt onsdag formiddag i sin hjemby. To mænd på 21 og 29 år ligeledes fra Vejle blev varetægtsfængslet i sagen onsdag. Alle tre er sigtede for samme forseelse og varetægtsfængslet frem til 9. juni. De nægter sig alle tre skyldige.


Han har indtil nu haft held til at gemme sig, men vi kender identiteten på ham og uden at gå i detaljer gør vi meget for at fange ham.

Steffen Volf, vagtchef, Sydøstjyllands Politi


En 28-årig kvinde fra Vejle, der efter politiets opfattelse hentede gerningsmændene i Horsens efter flugten, blev også fremstillet i  grundlovsforhør onsdag. Hun blev efterfølgende løsladt.

Annonce

Efterladt i hjælpeløs tilstand

Ifølge sigtelsen blev den 20-årige mand tirsdag eftermiddag overfaldet af de fire mænd i Sølvgade.

Volden gjorde, at den 20-årige fik livstruende blødninger i hjernen og gled hen i bevidstløshed, før hans overfaldsmænd smed ham ind bagi deres bil og i høj fart kørte fra stedet. Undervejs i flugten forulykkede de på Nørretorv, og de efterlod ifølge sigtelsen deres offer i hjælpeløs tilstand.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at den sidste formodede gerningsmand, når han bliver fundet, også vil blive anholdt og sigtet, samt fremstillet i grundlovsforhør inden for 24 timer fra anholdelsen.

Efterforskningen peger på nuværende tidspunkt på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Horsens Frejas første nederlag

Annonce