Annonce
HH Elite

Festlige februar starter i Holstebro

Frederikke Gulmark spillede en fin kamp mod Odense med seks mål i angrebet og en fin indsats i forsvaret. Hun er en af jokerne hos HH Elite i Holstebro. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elite vandt den første kamp mod Holstebro - nu er der revanchekamp i Holstebro

Horsens: Jammerlige januar er slut. Nu kommer festlige februar.

HH Elite har overstået mødet med Danmarks tre stærkeste hold, Viborg, Esbjerg og Odense.

Nu venter fem kampe, hvor HH har sejrschance:

Annonce

3. februar ude mod Holstebro, 9. februar hjemme mod Ajax, 17. februar ude mod Nykøbing Falster, 24. februar hjemme mod Randers og 28. februar hjemme mod Skanderborg.

Holstebro har overrasket ved at spille uafgjort mod Esbjerg og vinde ude over Nykøbing Falster. Derved er HH kommet fem points efter Holstebro i kampen om at blive "Best of the rest".

Hvis chancen skal bevares, skal HH vinde udekampen mod Holstebro onsdag kl. 18.30.

- Vi slog Holstebro i den første kamp, men de har været overraskende skarpe siden jul, siger HH-træner Lars Frederiksen. De har et godt hold, der er solidt og dækker godt op, og så har de også lavet mange mål, senest 29 mål ude mod Nykøbing Falster.

Profiler

Venstrehåndsspilleren Lærke Christensen, venstre back Andrea Bendtsen og den svenske playmaker Jenny Carlson lavede 17 af målene i sejren over Nykøbing Falster.

Holstebros største profil, målmanden Ditte Vind har meddelt klubben, at hun forlader Holstebro efter denne sæson. Hun vil gerne til fransk håndbold, hvor pengene er større end i Danmark.

Annonce

Horsens-spiller

Holstebro har forstærket sig til næste sæson, bl.a. med Horsens-pigen Melina Kristensen på højre fløj. Holstebros direktør er horsensianeren Bjarne Jakobsen, tidligere HH-træner.

Claudia Rompen var HH's store spiller, da holdet slog Holstebro på hjemmebane.

HH Elite har Frederikke Gulmark tilbage ved fuld styrke. Hun scorede seks mål mod Odense og var også stærk i forsvaret, så hun er for alvor kommet over sin korsbåndsskade.

- Jeg er spændt på at se, hvor vi står i Holstebro, siger Lars Frederiksen. Nu kommer de kampe, hvor vi har en chance for at få points. Da vi slog Holstebro, spillede vi meget stærkt i forsvaret, og det er en betingelse igen, hvis vi skal have points i Holstebro.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce