Annonce
HH Elite

Farligt hele tiden at tænke på top 8: HH Elite er presset til point og skal bygge videre på de positive takter fra første halvleg mod Herning-Ikast

HH Elite tabte samtlige kampe til Randers HK i den forgange sæson. Det skal der laves om på onsdag, når endnu et slag skal slås i Forum Horsens. Foto: Jakob Lerche
HH Elite er presset til point, når Randers HK onsdag gæster Forum Horsens-hallerne. Det er en typisk fire points-kamp, fortæller cheftræner Lars Frederiksen.

Horsens: Det er ikke blevet til point i de to første kampe for HH Elite, som har meldt ud, at ambitionen i denne sæson er top otte.

Lørdag blev det til et forventeligt nederlag til medaljeaspiranterne fra Herning-Ikast, mens fiaskoen i sæsonåbneren mod Ajax København særligt kan vise sig at få betydning for HH Elites ambitioner. Hvis der altså ikke snart kommer point på tavlen.

Det her er en fire points-kamp, fordi Randers har samme ambitioner som os selv. Vi kommer nok ikke begge med i top otte.

Lars Frederiksen, cheftræner for HH Elite

Onsdag er der igen mulighed for point, når Randers HK kommer til Horsens. De blåblusede står noteret for to point efter to kampe, og holdet kan meget vel blive et af de mandskaber, HH Elite skal være bedre end, såfremt de vil tage del i mesterskabsslutspillet denne sæson.

Annonce

- Der skal noget af det spil frem, vi viste i Ikast-kampen. Her var rigtig mange gode elementer både forsvarsmæssigt og især angrebsmæssigt. Det skal vi have overført til kampen mod Randers, siger cheftræner for HH Elite, Lars Frederiksen.

Både HH Elite og Randers kæmpede en brag kamp i bunden af tabellen sidste sæson, men i år håber begge hold på at kunne være med, hvor det er sjovt.

- Det her er en fire points-kamp, fordi Randers har samme ambitioner som os selv. Vi kommer  nok ikke begge med i top otte, siger Lars Frederiksen og fortsætter:

- Men det er vigtigt at fokusere på, hvad det er, vi skal gøre godt i spillet for at slå Randers. Det er farligt hele tiden at tænke på top otte.

Nyt mod gammelt

HH Elite har hentet flere forstærkninger over sommerperioden. Det er ikke tilfældet hos Randers, som stiller med en næsten identisk trup sammenlignet med i fjor.

- Det bliver et hold med mange nye, spændende spillere mod et hold, som har kunnet bygge oven på det, de havde i forvejen, siger Lars Frederiksen og uddyber:

- Jeg mener, vi har et bedre hold end Randers. Hvis man skal tale til Randers' fordel, har de stort set samme spillertrup, så de har kunnet udvikle på de samme spillere.

Annonce

Profil skal testes op til kampen

Den svenske landsholdsspiller, Nina Dano, måtte udgå med en rygskade i weekendens nederlag mod Herning-Ikast. Den 21-årige højreback har imponeret i træningskampene og var også iøjnefaldende senest, inden hun var nødsaget til at forlade banen.

- Hun er med i et eller andet omfang, men vi må se, hvor ramt hun er af sin skade. Det er fortsat usikkert og bliver noget, vi bestemmer os for i sidste øjeblik, siger Lars Frederiksen om den skadede profil.

Annonce
Horsens For abonnenter

Kritiker af omfartsvej går i rette med borgmesters udlægning: Ministersvar viser, at der måske slet ikke er brug for en ny vej

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Liniepavillonen er færdig som restaurant: Nu skal der være selskabslokaler og bolig

Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

AC Horsens

Specialist har hjulpet Pohl tilbage på målkurs: Når jeg er kampklar, leverer jeg også varen

Hedensted For abonnenter

Drikkevand bliver dyrere: Vandværker betaler landmænd for at droppe sprøjtemiddel

Hedensted

Kniber med at finde nok SOSU-hænder: Flere tiltag skal oppe rekrutteringen i Hedensted Kommune

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Horsens får igen en stadsarkitekt: Det bliver godt

Horsens

For et år siden gik smitten første gang amok: Her kan du gå på opdagelse i kommunens corona-udvikling og vaccinations-indsats gennem det seneste halvandet år

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

La Vie genopstår - indehaver er lettet over at blive reddet i sidste øjeblik

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Sport

Coronaen kom i vejen i 2020, men i oktober sparker AC Horsens nyt liv i en gammel Folkebladet-tradition

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Annonce