Annonce
HH Elite

Farligt hele tiden at tænke på top 8: HH Elite er presset til point og skal bygge videre på de positive takter fra første halvleg mod Herning-Ikast

HH Elite tabte samtlige kampe til Randers HK i den forgange sæson. Det skal der laves om på onsdag, når endnu et slag skal slås i Forum Horsens. Foto: Jakob Lerche
HH Elite er presset til point, når Randers HK onsdag gæster Forum Horsens-hallerne. Det er en typisk fire points-kamp, fortæller cheftræner Lars Frederiksen.

Horsens: Det er ikke blevet til point i de to første kampe for HH Elite, som har meldt ud, at ambitionen i denne sæson er top otte.

Lørdag blev det til et forventeligt nederlag til medaljeaspiranterne fra Herning-Ikast, mens fiaskoen i sæsonåbneren mod Ajax København særligt kan vise sig at få betydning for HH Elites ambitioner. Hvis der altså ikke snart kommer point på tavlen.

Det her er en fire points-kamp, fordi Randers har samme ambitioner som os selv. Vi kommer nok ikke begge med i top otte.

Lars Frederiksen, cheftræner for HH Elite

Onsdag er der igen mulighed for point, når Randers HK kommer til Horsens. De blåblusede står noteret for to point efter to kampe, og holdet kan meget vel blive et af de mandskaber, HH Elite skal være bedre end, såfremt de vil tage del i mesterskabsslutspillet denne sæson.

Annonce

- Der skal noget af det spil frem, vi viste i Ikast-kampen. Her var rigtig mange gode elementer både forsvarsmæssigt og især angrebsmæssigt. Det skal vi have overført til kampen mod Randers, siger cheftræner for HH Elite, Lars Frederiksen.

Både HH Elite og Randers kæmpede en brag kamp i bunden af tabellen sidste sæson, men i år håber begge hold på at kunne være med, hvor det er sjovt.

- Det her er en fire points-kamp, fordi Randers har samme ambitioner som os selv. Vi kommer  nok ikke begge med i top otte, siger Lars Frederiksen og fortsætter:

- Men det er vigtigt at fokusere på, hvad det er, vi skal gøre godt i spillet for at slå Randers. Det er farligt hele tiden at tænke på top otte.

Nyt mod gammelt

HH Elite har hentet flere forstærkninger over sommerperioden. Det er ikke tilfældet hos Randers, som stiller med en næsten identisk trup sammenlignet med i fjor.

- Det bliver et hold med mange nye, spændende spillere mod et hold, som har kunnet bygge oven på det, de havde i forvejen, siger Lars Frederiksen og uddyber:

- Jeg mener, vi har et bedre hold end Randers. Hvis man skal tale til Randers' fordel, har de stort set samme spillertrup, så de har kunnet udvikle på de samme spillere.

Annonce

Profil skal testes op til kampen

Den svenske landsholdsspiller, Nina Dano, måtte udgå med en rygskade i weekendens nederlag mod Herning-Ikast. Den 21-årige højreback har imponeret i træningskampene og var også iøjnefaldende senest, inden hun var nødsaget til at forlade banen.

- Hun er med i et eller andet omfang, men vi må se, hvor ramt hun er af sin skade. Det er fortsat usikkert og bliver noget, vi bestemmer os for i sidste øjeblik, siger Lars Frederiksen om den skadede profil.

Annonce
Horsens For abonnenter

DSB efter skrottet plan for Godsbanekvarteret: Vi vil snarest muligt i dialog med kommunen om de skrappere krav

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Erhverv

Lige nu er der syv ledige lejemål på hovedstrøget - sådan skal tomme lejemål blive til attraktive butikker

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Annonce