Annonce
Horsens

Føvling-pige på vej i Folketinget: Det er så vildt

Mette Abildgaard er udpeget til Det Konservative Folkepartis Talenthold, ligesom hun i den nye biografi Det Konservative Kollaps fremhæves som et af partiets talenter. Endvidere er hun medlem i styrekomiteen for debatfællesskabet ?Konservativ Konsensus?.
Føvling - Mette Abildgaard fra Føvling er blevet valgt ind i Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Det stod endeligt klart, da de personlige stemmer var talt op i Nordsjælland, hvor hun er opstillet.

- Det er så vildt. Jeg har lige fundet champagnen frem, lyder det fra den 26-årige politiker, der siden 2013 har siddet i regionsrådet for Region Hovedstaden, hvor hun er konservativ gruppeformand, medlem af forretningsudvalget, formand for kræftudvalget, medlem af Danske Regioners Sundhedsudvalg samt medlem af Region Hovedstadens Sundhedsudvalg og Psykiatriudvalg. Foruden disse tillidshverv sidder Mette Abildgaard i bestyrelsen i Patienterstatningen og Professionshøjskolen Metropol.

- Det er jo helt sindsygt, at vi har fået det dårligste valg nogensinde, og så ser det ud til, at jeg er valgt ind på det første konservative mandat, siger Mette Abildgaard, der under hele ventetiden siden valgaftenen har haft selskab af sine forældre Lene og Bjarne, der havde taget turen fra Føvling for at støtte deres datter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce