Annonce
Sport

Før starten i NBA: Danmarks største basket-stjerne har lånt hal i Odder til at holde sig i form, mens han venter på at komme til USA

Gabriel "Iffe" Lundberg sammen med fire spillere fra Odder Hoop. Fra venstre ses Anna Mikkelsen, Olivia Lund, Lone Xian og Emma Hansen. Foto Jakob Hjort
Gabriel ’Iffe’ Lundberg, der som den første dansker skal spille for et NBA-hold, har fået lov til at træne på Skovbakkeskolen i Odder, hvor han deler spilletid med unge fra den lokale klub Odder Hoops.

Odder: Danmarks mest berømte basketspiller, Gabriel "Iffe" Lundberg, ligger ikke på den lade side, selv om han i starten af marts fik ophævet sin kontrakt med CSKA Moskva på grund af Ruslands invasion af Ukraine. Takket være folkene i den lokale basketklub Odder Hoops kan han nemlig træne på Skovbakkeskolen.

Det fornemme besøg er dog tidsbegrænset, idet Gabriel "Iffe" Lundberg i sidste uge skrev kontakt med Phoenix Suns, der er et af USA’s bedste hold i NBA-ligaen. Dermed bliver han den første dansker på holdkortet hos et NBA-hold.

Gabriel "Iffe" Lundberg, der spillede i Horsens IC i to sæsoner i årene 2015-17 og blandt andet vandt et dansk mesterskab, sagde i weekenden til Politiken, at han regner med at rejse til Phoenix, Arizona i løbet af et par uger, så opholdet i Odder Kommune er ret tidsbegrænset.

Annonce

Alle vores medlemmer smugkigger, så snart Iffe viser sig i hallen. For han er helt sikkert lige nu Danmarks basketstjerne nummer et.

Jakob Hjort, Odder Hoop

-  Som tidligere assisterende landstræner kender jeg "Iffe", så da han spurgte, om han kunne få adgang til en hal i Odder, sagde jeg selvfølgelig ja til, at han kan komme ind på Skovbakkeskolen, når vi spiller, fortæller bestyrelsesmedlem i Odder Hoop, Jakob Hjort.

Han fortæller også, at Gabriel "Iffe" Lundberg mest bruger tiden på at holde formen ved lige. Enkelte unge spillere fra Odder Hoop har dog trænet lidt sammen med det store talent.

- Og alle vores medlemmer smugkigger, så snart Iffe viser sig i hallen. For han han helt sikkert lige nu Danmarks basketstjerne nummer et - og en, som vi vil følge med interesse, når han starter i Phoenix, siger Jakob Hjort.

Annonce
Hedensted For abonnenter

For lidt plads i spandene og mangel på information frustrerer borgerne - men der er også ros til den nye affaldsordning

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Slut med dankort og pantkort: Nu skal du bruge en app for at komme af med dine tomme flasker og dåser på pantstation

Erhverv For abonnenter

HAI skaffer nye kunder midt i krisen: - Det er helt surrealistisk for at sige det mildt

Erhverv

Ny administrerende direktør i spidsen for M+ Ejendomme, som har rod i Michael A. Mortensens første selskab

HH Elite For abonnenter

HH Elites storskytte om svært første halvår i klubben: Derfor har sigtekornet været under niveau - sådan vil hun indstille det til den kommende sæson

Se med LIVE: Messerschmidt og Carsten Nielsen krydser klinger inden afstemning om forsvarsforbeholdet

Brædstrup

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Erhverv For abonnenter

Råvarepriser driller betonfirma, succes med pulsure og tilbagegang i lokalbrugser: Her er 19 lokale regnskaber

Erhverv For abonnenter

Kollegiebyggeri, der skyder op ved banegården, får en kvadratmeterpris langt over normalen: De unge skal kunne spejle sig i godt håndværk

Odder

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Horsens

Skrev historie: Horsensianer tog første danske VM-medalje i 20 år

Østjylland For abonnenter

Ny chok-sag om overgreb mod patienter: Læge i Aarhus kræves fængslet for seksuelle krænkelser af kvinder

Hedensted

Brand i etageejendom: Alle beboerne blev evakueret

Annonce