Annonce
HH Elite

Se videoanalysen: Elendig start blev igen afgørende for uskarpe HH Elite

Heller ikke i tredje runde blev det til point for HH Elite, da man onsdag mødte Randers HK i det, der forventes at blive en direkte duel om en slutspilsplads. Her tog Randers sikkert sejren hjem med 21-26.

Horsens: Der var i dén grad vigtige point på spil i aften, da HH Elite hjemme tog imod det, mange forud for sæsonen har forventet, bliver en direkte rival til en top otte-placering - nemlig Randers HK.

På forhånd havde HH Elite-cheftræner Lars Frederiksen ikke lagt fingre imellem og kaldt opgøret for en "fire points-kamp". Kort sagt: En kamp, der kan vise sig afgørende for, om et af holdene formår at lande en plads i det fine selskab.

Efter en decideret skidt indsats i premieren mod Ajax København, viste HH Elite lovende takter i weekendens kamp mod medaljefavoritterne fra Herning-Ikast Håndbold - og det var derfor forventningen, at HH igen ville forsøge at starte kampen med masser af energi og fart.

Annonce
HH Elite fik hverken fået point på kontoen i ligepremieren mod Ajax København eller i weekendens kamp mod Herning-Ikast Håndbold. Derfor var der ekstra meget på spil i det, som HH-træner Lars Frederiksen på forhånd udpegede som en "fire points-kamp". Foto: Morten Pape

Det lykkedes så langt fra, og det var tværtimod gæsterne fra Randers HK, som startede kampen absolut bedst og i løbet af få minutter bragte sig foran med først tre, så fire og så fem mål. Til pausestillingen 7-13.

Kampen igennem havde HH Elite enorme vanskeligheder med at penetrere Randers HK-forsvaret, der stod solidt plantet og grundlæggende virkede langt hurtigere i tanke og handling.

Fra anden halvlegs start blev skidt værre for hjemmeholdet, der undervejs nåede at være bagud med ni mål, inden HH-spillerne cirka midtvejs i anden halvleg fik sat en periode sammen, som de vandt med 8-3.

Det blandt andet takket være kampens spiller hos HH Elite, Maria Mose Vestergaard, der scorede fem gange i løbet af de sidste 30 minutter, ligesom Laura Damgaard også havde betydeligt større held med at finde netmaskerne.

I sidste ende var det dog ikke nok for HH Elite, der aldrig rigtig kom tæt på et point, men i stedet måtte gå slukøret fra banen med et nederlag på 21-26.

Genlæs liveopdateringen herunder:

Annonce
Navne For abonnenter

Stemmesluger, vagthund og motorcykelmand: Skandalehistorie fik den normalt højtråbende og sygdomsramte byrådspolitiker til at trække sig fra partiet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kritiker af omfartsvej går i rette med borgmesters udlægning: Ministersvar viser, at der måske slet ikke er brug for en ny vej

Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

AC Horsens

Specialist har hjulpet Pohl tilbage på målkurs: Når jeg er kampklar, leverer jeg også varen

Hedensted For abonnenter

Drikkevand bliver dyrere: Vandværker betaler landmænd for at droppe sprøjtemiddel

Hedensted

Kniber med at finde nok SOSU-hænder: Flere tiltag skal oppe rekrutteringen i Hedensted Kommune

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Horsens får igen en stadsarkitekt: Det bliver godt

Erhverv

Liniepavillonen er færdig som restaurant: Nu skal der være selskabslokaler og bolig

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

La Vie genopstår - indehaver er lettet over at blive reddet i sidste øjeblik

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Sport

Coronaen kom i vejen i 2020, men i oktober sparker AC Horsens nyt liv i en gammel Folkebladet-tradition

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

For et år siden gik smitten første gang amok: Her kan du gå på opdagelse i kommunens corona-udvikling og vaccinations-indsats gennem det seneste halvandet år

Annonce