Annonce
HH Elite

Se videoanalysen: Elendig start blev igen afgørende for uskarpe HH Elite

Heller ikke i tredje runde blev det til point for HH Elite, da man onsdag mødte Randers HK i det, der forventes at blive en direkte duel om en slutspilsplads. Her tog Randers sikkert sejren hjem med 21-26.

Horsens: Der var i dén grad vigtige point på spil i aften, da HH Elite hjemme tog imod det, mange forud for sæsonen har forventet, bliver en direkte rival til en top otte-placering - nemlig Randers HK.

På forhånd havde HH Elite-cheftræner Lars Frederiksen ikke lagt fingre imellem og kaldt opgøret for en "fire points-kamp". Kort sagt: En kamp, der kan vise sig afgørende for, om et af holdene formår at lande en plads i det fine selskab.

Efter en decideret skidt indsats i premieren mod Ajax København, viste HH Elite lovende takter i weekendens kamp mod medaljefavoritterne fra Herning-Ikast Håndbold - og det var derfor forventningen, at HH igen ville forsøge at starte kampen med masser af energi og fart.

Annonce
HH Elite fik hverken fået point på kontoen i ligepremieren mod Ajax København eller i weekendens kamp mod Herning-Ikast Håndbold. Derfor var der ekstra meget på spil i det, som HH-træner Lars Frederiksen på forhånd udpegede som en "fire points-kamp". Foto: Morten Pape

Det lykkedes så langt fra, og det var tværtimod gæsterne fra Randers HK, som startede kampen absolut bedst og i løbet af få minutter bragte sig foran med først tre, så fire og så fem mål. Til pausestillingen 7-13.

Kampen igennem havde HH Elite enorme vanskeligheder med at penetrere Randers HK-forsvaret, der stod solidt plantet og grundlæggende virkede langt hurtigere i tanke og handling.

Fra anden halvlegs start blev skidt værre for hjemmeholdet, der undervejs nåede at være bagud med ni mål, inden HH-spillerne cirka midtvejs i anden halvleg fik sat en periode sammen, som de vandt med 8-3.

Det blandt andet takket være kampens spiller hos HH Elite, Maria Mose Vestergaard, der scorede fem gange i løbet af de sidste 30 minutter, ligesom Laura Damgaard også havde betydeligt større held med at finde netmaskerne.

I sidste ende var det dog ikke nok for HH Elite, der aldrig rigtig kom tæt på et point, men i stedet måtte gå slukøret fra banen med et nederlag på 21-26.

Genlæs liveopdateringen herunder:

Annonce
Horsens For abonnenter

DSB efter skrottet plan for Godsbanekvarteret: Vi vil snarest muligt i dialog med kommunen om de skrappere krav

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Erhverv

Lige nu er der syv ledige lejemål på hovedstrøget - sådan skal tomme lejemål blive til attraktive butikker

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Annonce