Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite fik ørene i maskinen i Esbjerg og var tæt på totalt kollaps

Det var en modstander af international topklasse, som HH Elite onsdag stod overfor i Blue Water Dokken i Esbjerg. Her fortsatte guldaspiranterne, Team Esbjerg, lige, hvor de slap i weekendens storsejr i Champions League. Det fik Horsens' håndboldkvinder at mærke på den hårde måde - og tabte med 34-21.

Esbjerg: Der var næppe mange i og omkring HH Elite, der dristede sig til høje forventninger i onsdagens Mount Everest af en udekamp mod titelaspiranterne Team Esbjerg, som kom med en frisk storsejr i Champions League i bagagen.

Håbet var imidlertid, at hjemmeholdets kamppause på blot tre dage kunne få betydning i kampen, hvis ellers Jan Leslie og co. kunne få succes med den højintense energi og kampiver, der har skabt flotte resultater mod andre tophold tidligere på sæsonen.

Det skulle dog hurtigt vise sig som en fjern drøm - da Team Esbjerg aldrig så sig tilbage og bankede HH Elite komfortabelt med 34-21.

Annonce

Allerede efter fem minutter var HH Elite nede med 6-1 efter fem ubesvarede Esbjerg-scoringer. Trænerteamet Leslie og Ronni Boy svarede prompte med en timeout og fik da også bragt nok styr på tingene til, at stillingen midtvejs i første halvleg hed 11-8.

Herefter gentog historien sig, og HH Elite gik i stå - afspejlet ved stillingen 17-9 ved pausefløjt.

Topholdet Team Esbjerg viste sig allerede fra startfløjt som en alt, alt for stor mundfuld for HH Elite, der havde deciderede scoringskriser undervejs. Trænerteamet kunne dog hæfte sig ved flotte indhop fra de unge spillere fra Horsens HK. Foto: Jacob Schultz

Mødet med et hold af international kaliber - og ikke mindst international fysik - var toneangivende for HH-indsatsen kampen igennem. Der blev således stresset på bolden, ligesom at de normale profiler i bagkæden, Laura Damgaard og Nina Dano, havde overordentligt svært ved at finde netmaskerne og i stedet tog det ene forcerede skud efter det andet.

Var der stilstand i HH-scoringerne i første halvleg, var det ingenting at sammenligne med den deciderede scoringskrise, holdet løb ind i efter pausen.

Her havde HH Elite en måltørke på intet mindre end ti minutter midtvejs i halvlegen.

Det betød, at kampen reelt var afgjort med 20 minutter igen, og det åbnede til gengæld mulighed for, at Jan Leslie kunne give spilletid til de nogle af dem, der normalt skal kigge lidt længere efter minutterne på banen.

De tre U-19-spillere fra Horsens HK, Mathilde Bisgaard, Sille Christensen og Freja Hauge fik alle værdifuld spilletid, og særligt sidstnævnte kom på banen med en kampiver, der kunne matche enhver af de rutinerede førsteholdsspillere onsdag aften.

Hauge noterede sig for tre scoringer, mens Marija Obradovic blev holdets topscorer med fire mål.

Imens kørte Team Esbjerg en stensikker sejr hjem i en kamp, der med al tydelighed demonstrerede forskellen mellem top og bund i kvindeligaen.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce