Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite fik ørene i maskinen i Esbjerg og var tæt på totalt kollaps

Det var en modstander af international topklasse, som HH Elite onsdag stod overfor i Blue Water Dokken i Esbjerg. Her fortsatte guldaspiranterne, Team Esbjerg, lige, hvor de slap i weekendens storsejr i Champions League. Det fik Horsens' håndboldkvinder at mærke på den hårde måde - og tabte med 34-21.

Esbjerg: Der var næppe mange i og omkring HH Elite, der dristede sig til høje forventninger i onsdagens Mount Everest af en udekamp mod titelaspiranterne Team Esbjerg, som kom med en frisk storsejr i Champions League i bagagen.

Håbet var imidlertid, at hjemmeholdets kamppause på blot tre dage kunne få betydning i kampen, hvis ellers Jan Leslie og co. kunne få succes med den højintense energi og kampiver, der har skabt flotte resultater mod andre tophold tidligere på sæsonen.

Det skulle dog hurtigt vise sig som en fjern drøm - da Team Esbjerg aldrig så sig tilbage og bankede HH Elite komfortabelt med 34-21.

Annonce

Allerede efter fem minutter var HH Elite nede med 6-1 efter fem ubesvarede Esbjerg-scoringer. Trænerteamet Leslie og Ronni Boy svarede prompte med en timeout og fik da også bragt nok styr på tingene til, at stillingen midtvejs i første halvleg hed 11-8.

Herefter gentog historien sig, og HH Elite gik i stå - afspejlet ved stillingen 17-9 ved pausefløjt.

Topholdet Team Esbjerg viste sig allerede fra startfløjt som en alt, alt for stor mundfuld for HH Elite, der havde deciderede scoringskriser undervejs. Trænerteamet kunne dog hæfte sig ved flotte indhop fra de unge spillere fra Horsens HK. Foto: Jacob Schultz

Mødet med et hold af international kaliber - og ikke mindst international fysik - var toneangivende for HH-indsatsen kampen igennem. Der blev således stresset på bolden, ligesom at de normale profiler i bagkæden, Laura Damgaard og Nina Dano, havde overordentligt svært ved at finde netmaskerne og i stedet tog det ene forcerede skud efter det andet.

Var der stilstand i HH-scoringerne i første halvleg, var det ingenting at sammenligne med den deciderede scoringskrise, holdet løb ind i efter pausen.

Her havde HH Elite en måltørke på intet mindre end ti minutter midtvejs i halvlegen.

Det betød, at kampen reelt var afgjort med 20 minutter igen, og det åbnede til gengæld mulighed for, at Jan Leslie kunne give spilletid til de nogle af dem, der normalt skal kigge lidt længere efter minutterne på banen.

De tre U-19-spillere fra Horsens HK, Mathilde Bisgaard, Sille Christensen og Freja Hauge fik alle værdifuld spilletid, og særligt sidstnævnte kom på banen med en kampiver, der kunne matche enhver af de rutinerede førsteholdsspillere onsdag aften.

Hauge noterede sig for tre scoringer, mens Marija Obradovic blev holdets topscorer med fire mål.

Imens kørte Team Esbjerg en stensikker sejr hjem i en kamp, der med al tydelighed demonstrerede forskellen mellem top og bund i kvindeligaen.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Så kan grænsehandlen eksplodere: Tyskland drøfter nu nedsat moms på dagligvarer

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce