Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite går til ligapause på slutspilsplads efter sejr over Aarhus United

Med en sejr på 27-21 over Aarhus United lykkedes det HH Elite at skabe en aldeles gunstig position for sig selv forud for ligapausen i december. Holdet kan nu gå på tidlig "juleferie" med snuden indenfor i kvindeligaens top otte.

Horsens: Der var ingen undskyldninger at hente i et tæt kampprogram, sparede spillere eller mere vigtige kampe i horisonten, da HH Elite onsdag tog imod Aarhus United.

13. spillerunde var nemlig den sidste, før kvindeligaen går på tidlig juleferie, mens VM-slutrunden afvikles i december.

Og hjemmeholdet skulle vise sig at give sig selv den bedst mulige afslutning på første halvdel af sæsonen med en 27-21-sejr over Aarhus United.

Annonce

Der var på forhånd lagt op til en drabelig duel i Forum Horsens, hvor de to mandskaber skulle slås om, hvem der kunne gå til ligapause med snuden indenfor i den eftertragtede top otte, som giver adgang til slutspillet.

HH Elite formåede fra kampens start at bringe sig foran - som så mange gange tidligere i sæsonen med rod i en solid defensiv indsats, hvor de hårdt tacklende tre'ere, Susanne Madsen og Stine Bodholt, og Chana Masson i målet faldt i øjnene.

Der er brug for endnu en toppræstation fra topscorer Laura Damgaard og de andre HH-profiler, når Aarhus United onsdag gæster Forum Horsens. Begge hold går ind til kampen med tanken fuld af selvtillid og gedigne sejre i bagagen. Arkivfoto: Mads Dalegaard

I angrebsenden kneb det med skarpheden, men hjemmeholdet kunne dog gå til pause med en føring på 14-12. Den formåede man i de indledende minutter af anden halvleg at sætte til, da scoringsvanskelighederne blev mere udtalte.

Heldigvis for HH Elite gjaldt det dog begge mandskaber, og på trods af, at angrebsesserne Damgaard, Dano og co. blot formåede at score to gange i løbet af anden halvlegs første ti minutter, tabte man kun perioden med 3-2.

Derfra balancerede HH-forspringet på ét til to mål, inden man formåede at sætte kniven ind i løbet af kampens sidste ti minutter.

Her holdt den stærke defensiv stand, da man fik en ellers kritisk udvisning ved stillingen 19-18.

Noget, der betød, at den sidste luft gik af ballonen for Aarhus United, der mod kampens slutning lignede det de var:

Et betydeligt yngre hold, der fik en god portion fysik at smage i Forum Horsens, hvor 1087 tilskuere gav hjemmeholdet luft under vingerne.

Eller som cheftræner Jan Leslie udtrykte det før kampen - hjalp HH Elite til at "pisse territoriet af" på hjemmebane.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce