Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite taber en tæt og uskøn affære til slutspilskonkurrenter fra Silkeborg-Voel KFUM

Håndboldkvinderne fra HH Elite havde statistik og form på sin side, da holdet onsdag mødte Silkeborg-Voel i Forum Horsens. Kampen var en gylden mulighed for at lave tre sejre på stribe, men i stedet blev det til et uskønt 28-31-nederlag.

Horsens: Der var mulighed for at sikre seks points udbytte fra tre kampe, da HH Elite onsdag aften tog imod den direkte konkurrent til slutspilspladserne, Silkeborg-Voel KFUM.

Silkeborgenserne var imidlertid kommet til Forum Horsens for at spille, og det viste gæsterne allerede fra første fløjt, hvor de blæste afsted på måltavlen og efterlod et rådvildt HH-mandskab, som havde store vanskeligheder med at finde magien fra start.

Magi viste ingen af holdene dog for alvor - i det, der i stedet blev en yderst rodet affære; med alt hvad der dertil hører af tjubang-håndbold, tekniske fejl fra begge mandskaber og dommerkendelser, som skabte stor utilfredshed hos både spillere og hjemmepublikum.

Annonce

Cirka 20 minutter inde i første halvleg hed stillingen 14-9 i Silkeborg-Voels favør, men med stram styring fra Jan Leslie på HH-bænken fik hjemmeholdet kæmpet sig tilbage til pausen, hvor der stod 17-17 på måltavlen.

HH Elite havde således momentum på sin side, da holdet indtog halgulvet til anden halvleg.

Her blev det imidlertid mere af samme skuffe - en forestillingen, hvor begge hold kunne notere flere store afbrændere, fejl og gentagne dårlige beslutninger.

Bedst illustreret ved, at stillingen efter 44 minutter hed 25-25 og efter 59 minutter 28-30. To mandskaber i store scoringsvanskeligheder, som dårligt kunne tilskrives store forsvarspræstationer i nogen ender af banen.

Symptomatisk for den hårde, men rodede, kamp mod Silkeborg-Voel KFUM, reddede den talentfulde Nina Dano sig to udvisninger udvisninger i løbet af kampen og havde undervejs svært ved for alvor at sætte sit præg på begivenhederne. Foto: Mads Dalegaard

Tværtimod blev det afgørende, at HH-skytterne fik skudt gæsternes to keepere, Fillipa Dehn og Stine Bond varme mod slutningen af kampen, mens Stang Sando og Masson begge sled i det i den anden ende.

Samtidig viste Silkeborg-Voel en kende mere koldblodighed undervejs i det opskruede tempo og hev en smal sejr i land på 28-31 i en kamp, der kunne være gået begge veje.

Med sejren indtager silkeborgenserne fortsat på sjettepladsen i kvindeligaen med ti point. HH Elite er 10'er med seks point før efteråret sidste fire runder.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
Kultur For abonnenter

Kom med backstage hos Horsens-bandet Bænch på Wall of Sound: 'En for alle, og alle for Brille!'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Video: Horsens rykker sammen i bussen igen, siger lettet festivalleder

Horsens For abonnenter

- Det er et mareridt at komme hjem efter kl. 16: Nu er område med 1837 beboere i spil til betalingsparkering

Brædstrup

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Navne

Peter Frandsen fylder 100 år: Kom først på plejehjem for to måneder siden

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Horsens

Kommunen vil ikke være lyseslukker: Gadebelysning om natten bevares, da der ikke er penge at spare ved at slukke den

Hedensted For abonnenter

Politi og kommune vil ikke kommentere på forældrekritik i kølvandet på overgrebs-sag: - Men generelt informerer vi hinanden

Horsens

Psykisk sårbare kæmper mod spareforslag, der vil ramme deres værested i Tordenskjoldsgade

Erhverv

Angelika siger farvel til sin blomsterbutik - kroppen trænger til en pause

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Brædstrup

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Krigen er rykket tættere på: Freden skal dagligt vindes og er værd at kæmpe for

AC Horsens

Fyrtårn i forsvaret har vokseværk: Kiilerich peger på denne styrke som årsag til de gode præstationer

Annonce