Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite taber en tæt og uskøn affære til slutspilskonkurrenter fra Silkeborg-Voel KFUM

Håndboldkvinderne fra HH Elite havde statistik og form på sin side, da holdet onsdag mødte Silkeborg-Voel i Forum Horsens. Kampen var en gylden mulighed for at lave tre sejre på stribe, men i stedet blev det til et uskønt 28-31-nederlag.

Horsens: Der var mulighed for at sikre seks points udbytte fra tre kampe, da HH Elite onsdag aften tog imod den direkte konkurrent til slutspilspladserne, Silkeborg-Voel KFUM.

Silkeborgenserne var imidlertid kommet til Forum Horsens for at spille, og det viste gæsterne allerede fra første fløjt, hvor de blæste afsted på måltavlen og efterlod et rådvildt HH-mandskab, som havde store vanskeligheder med at finde magien fra start.

Magi viste ingen af holdene dog for alvor - i det, der i stedet blev en yderst rodet affære; med alt hvad der dertil hører af tjubang-håndbold, tekniske fejl fra begge mandskaber og dommerkendelser, som skabte stor utilfredshed hos både spillere og hjemmepublikum.

Annonce

Cirka 20 minutter inde i første halvleg hed stillingen 14-9 i Silkeborg-Voels favør, men med stram styring fra Jan Leslie på HH-bænken fik hjemmeholdet kæmpet sig tilbage til pausen, hvor der stod 17-17 på måltavlen.

HH Elite havde således momentum på sin side, da holdet indtog halgulvet til anden halvleg.

Her blev det imidlertid mere af samme skuffe - en forestillingen, hvor begge hold kunne notere flere store afbrændere, fejl og gentagne dårlige beslutninger.

Bedst illustreret ved, at stillingen efter 44 minutter hed 25-25 og efter 59 minutter 28-30. To mandskaber i store scoringsvanskeligheder, som dårligt kunne tilskrives store forsvarspræstationer i nogen ender af banen.

Symptomatisk for den hårde, men rodede, kamp mod Silkeborg-Voel KFUM, reddede den talentfulde Nina Dano sig to udvisninger udvisninger i løbet af kampen og havde undervejs svært ved for alvor at sætte sit præg på begivenhederne. Foto: Mads Dalegaard

Tværtimod blev det afgørende, at HH-skytterne fik skudt gæsternes to keepere, Fillipa Dehn og Stine Bond varme mod slutningen af kampen, mens Stang Sando og Masson begge sled i det i den anden ende.

Samtidig viste Silkeborg-Voel en kende mere koldblodighed undervejs i det opskruede tempo og hev en smal sejr i land på 28-31 i en kamp, der kunne være gået begge veje.

Med sejren indtager silkeborgenserne fortsat på sjettepladsen i kvindeligaen med ti point. HH Elite er 10'er med seks point før efteråret sidste fire runder.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet indfører nattelivszoner i Horsens: Fra lillejuleaften er barer og diskoteker lukket land for dømte med nattelivsforbud

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Horsens

Knap 10.000 folkeskolelever kan måske se frem til tidlig juleferie

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Horsens

Populært padelcenter solgt til stor svensk kæde: Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Skoleelever hjemsendes fra og med 15. december

Horsens

Anna Sophia er danmarksmester i styrkeløft - men det er et helt andet løft, hun bliver hyldet for

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Ups - cyklist kørte over for rødt lys - så ikke lige politibilen i nærheden

Annonce