Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite jagtede oprejsning i Forum Horsens, men fik en stor lussing

HH Elite skulle efter et stort resultatet i Nykøbing Falster forsøge at fortsætte, hvor de slap, da topholdet Viborg Hk onsdag gæstede Forum Horsens. Her mødte man imidlertid overmagten og blev sat eftertrykkeligt på plads med 25-34 i en kamp, der aldrig var tæt.

Horsens: "Fantastisk" var ikke for stort et ord at bruge om den præstation, undertippede HH Elite i sidste uge leverede på en notorisk svær udebane i Nykøbing Falster.

Her vendte en flok forvandlede HH-spillere op og ned på alt det, der havde kendetegnet holdet hidtil i sæsonen: Manglende energi, famlende angrebsspil og et hav af brændte chancer.

I stedet formåede Horsens-spillerne at overmatche Nykøbing F. Håndbold med lige dele fighterattitude og stærkt forsvarsspil.

Annonce

Det var de takter, man onsdag skulle forsøge at tage med sig ind til kampen mod en endnu sværere modstander i formstærke Viborg HK; der efter fire runder stadig havde til gode at sætte point til i ligaen.

HH-topscorer Laura Damgaard er én af tre HH Elite-spillere, som optrådte for Viborg HK i sidste sæson. Onsdag hun endnu en stærk præstation med otte mål - desværre ikke nok til at gøre det onde ved hendes gamle klub. Foto: Michael Just

Det har de desværre fortsat efter onsdagens opgør i Forum Horsens, hvor der i perioder var regulær klasseforskel på de to hold.

Selvom hjemmeholdet kom fornuftigt ud til kampen og holdt sige inden for to mål indtil midtvejs i første halvleg, må de talstærkt fremmødte hjemmepublikummer have siddet uroligt i sæderne - for Viborg HK virkede fra kampens start til at have et gear mere. Hvis ikke blandt spillerne på banen, så i hvert fald hos dem, man skiftede ind.

Netop bredden hos gæsterne viste sig tydeligt, da man mod slutningen af første halvleg havde masser af kræfter til at holde et tårnhøjt tempo i forsvarsenden. Det betød masser af spilstop, boldtab fra HH Elite - og dermed lette scoringer på kontra til holdet fra domkirkebyen.

Først øgede Viborg HK i et snuptag forspringet fra tre til seks mål - og formåede siden at udbygge til 13-21 ved halvleg.

HH Elite-cheftræner Jan Leslie var før kampen opsat på som minimum at levere endnu en mandefolkepræstation mod den åbenlyst svære modstander i Viborg HK.

Det lykkedes man til dels med i anden halvleg, hvor man kom ud med langt større gejst, men fortsat måtte slide i det for hver enkelt scoring. Kræfterne ebbede synligt ud af de hårdt prøvede HH-spillere til slut.

Gæsternes forspring kom aldrig under seks mål, og Viborg HK kunne i stedet kaste armene i vejret ved slutfløjt efter en magtdemonstration i Forum Horsens, hvor slutstillingen på måltavlen hed 25-34.

Genlæs liveopdateringen herunder:

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce