Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite jagtede oprejsning i Forum Horsens, men fik en stor lussing

HH Elite skulle efter et stort resultatet i Nykøbing Falster forsøge at fortsætte, hvor de slap, da topholdet Viborg Hk onsdag gæstede Forum Horsens. Her mødte man imidlertid overmagten og blev sat eftertrykkeligt på plads med 25-34 i en kamp, der aldrig var tæt.

Horsens: "Fantastisk" var ikke for stort et ord at bruge om den præstation, undertippede HH Elite i sidste uge leverede på en notorisk svær udebane i Nykøbing Falster.

Her vendte en flok forvandlede HH-spillere op og ned på alt det, der havde kendetegnet holdet hidtil i sæsonen: Manglende energi, famlende angrebsspil og et hav af brændte chancer.

I stedet formåede Horsens-spillerne at overmatche Nykøbing F. Håndbold med lige dele fighterattitude og stærkt forsvarsspil.

Annonce

Det var de takter, man onsdag skulle forsøge at tage med sig ind til kampen mod en endnu sværere modstander i formstærke Viborg HK; der efter fire runder stadig havde til gode at sætte point til i ligaen.

HH-topscorer Laura Damgaard er én af tre HH Elite-spillere, som optrådte for Viborg HK i sidste sæson. Onsdag hun endnu en stærk præstation med otte mål - desværre ikke nok til at gøre det onde ved hendes gamle klub. Foto: Michael Just

Det har de desværre fortsat efter onsdagens opgør i Forum Horsens, hvor der i perioder var regulær klasseforskel på de to hold.

Selvom hjemmeholdet kom fornuftigt ud til kampen og holdt sige inden for to mål indtil midtvejs i første halvleg, må de talstærkt fremmødte hjemmepublikummer have siddet uroligt i sæderne - for Viborg HK virkede fra kampens start til at have et gear mere. Hvis ikke blandt spillerne på banen, så i hvert fald hos dem, man skiftede ind.

Netop bredden hos gæsterne viste sig tydeligt, da man mod slutningen af første halvleg havde masser af kræfter til at holde et tårnhøjt tempo i forsvarsenden. Det betød masser af spilstop, boldtab fra HH Elite - og dermed lette scoringer på kontra til holdet fra domkirkebyen.

Først øgede Viborg HK i et snuptag forspringet fra tre til seks mål - og formåede siden at udbygge til 13-21 ved halvleg.

HH Elite-cheftræner Jan Leslie var før kampen opsat på som minimum at levere endnu en mandefolkepræstation mod den åbenlyst svære modstander i Viborg HK.

Det lykkedes man til dels med i anden halvleg, hvor man kom ud med langt større gejst, men fortsat måtte slide i det for hver enkelt scoring. Kræfterne ebbede synligt ud af de hårdt prøvede HH-spillere til slut.

Gæsternes forspring kom aldrig under seks mål, og Viborg HK kunne i stedet kaste armene i vejret ved slutfløjt efter en magtdemonstration i Forum Horsens, hvor slutstillingen på måltavlen hed 25-34.

Genlæs liveopdateringen herunder:

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce