Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite kontrollerede fra start til slut, men blev presset undervejs, i vigtig sejr over lokalrivaler

HH Elite havde mere end bare to point på spil, da holdet lørdag mødte lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold i Forum Horsens. Her vandt hjemmeholdet på ære, håneret og vigtig moral i en overbevisende 30-22-sejr.

Horsens: Blot tre dage var gået siden en flok duknakkede HH Elite-spillere forlod banen i Blue Water Dokken i Esbjerg - ovenpå en ordentlig lærestreg af et 13-måls-nederlag, hvor holdet aldrig fik et ben til jorden.

Derfor var opgaven først og fremmest at få restitueret håndboldbenene og nulstillet hovederne forud for det vigtige opgør mod Skanderborg Håndbold lørdag.

Og det må man sige, at HH Elite var lykkedes med. Holdet tog således en vigtig - og overbevisende - skalp mod lokalrivalerne på 30-22.

Annonce

HH Elite stod forud for kampen foran en skillevej, forud for kampe mod netop Skanderborg og derefter Ringkøbing Håndbold og Aarhus United på henholdsvis 10., 12. og 13. pladsen.

Kravet var således fire point i de tre kampe. Og gerne flere - hvis ambitionerne om slutspilskampe i foråret fortsat skulle have næring.

HH Elite haltede bagefter det meste af kampen mod Team Esbjerg i midtugen. Men lørdag var al tøven forduftede, og hjemmeholdet tog således styringen fra start mod lokalrivalerne fra Skanderborg. Foto: Jacob Schultz

Allerede fra kampens indledning lignede HH Elite da også et hold, der ikke var i tvivl om nødvendigheden af to point. Holdet var som forvandlet siden den til tider passive indsats mod Team Esbjerg, og startede kampen stærkt.

Anført af tilbagevendte Susanne Madsen, der kom med stor energi i forsvaret, og Chana Masson, som dominerede de direkte dueller med Skanderborg-skytterne fra start. 13-8 hed stillingen ved pausen.

I anden halvleg nåede kampen dog at blive mere spændende, end hvad der var nødvendigt. Tre hurtige kontrascoringer i de første to minutter, og et Skanderborg-hold der dækkede højere, stressede for en stund HH Elites spil og bragte forspringet ned på et enkelt mål - 17-16.

Her fik HH-supporterne i Forum Horsens for første gang syn for potentialet, der ligger gemt i målmandsduoen Masson og Emily Stang Sando.

Sidstnævnte blev skiftet ind efter syv minutters spil i anden halvleg og var med flere vigtige redninger på vigtige tidspunkter i kampen toneangivende for, at hjemmeholdet igen trak fra.

I løbet af de sidste ti minutter lignede det HH Elite friskere, mere motiverede hold. Og alt imens at fejlfrekvensen blev større hos gæsterne, øgede HH-spillerne støt og roligt til slutresultatet 30-22.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
Kultur For abonnenter

Kom med backstage hos Horsens-bandet Bænch på Wall of Sound: 'En for alle, og alle for Brille!'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Video: Horsens rykker sammen i bussen igen, siger lettet festivalleder

Horsens For abonnenter

- Det er et mareridt at komme hjem efter kl. 16: Nu er område med 1837 beboere i spil til betalingsparkering

Brædstrup

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Navne

Peter Frandsen fylder 100 år: Kom først på plejehjem for to måneder siden

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Horsens

Kommunen vil ikke være lyseslukker: Gadebelysning om natten bevares, da der ikke er penge at spare ved at slukke den

Hedensted For abonnenter

Politi og kommune vil ikke kommentere på forældrekritik i kølvandet på overgrebs-sag: - Men generelt informerer vi hinanden

Horsens

Psykisk sårbare kæmper mod spareforslag, der vil ramme deres værested i Tordenskjoldsgade

Erhverv

Angelika siger farvel til sin blomsterbutik - kroppen trænger til en pause

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Brædstrup

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Krigen er rykket tættere på: Freden skal dagligt vindes og er værd at kæmpe for

AC Horsens

Fyrtårn i forsvaret har vokseværk: Kiilerich peger på denne styrke som årsag til de gode præstationer

Annonce