Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite kontrollerede fra start til slut, men blev presset undervejs, i vigtig sejr over lokalrivaler

HH Elite havde mere end bare to point på spil, da holdet lørdag mødte lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold i Forum Horsens. Her vandt hjemmeholdet på ære, håneret og vigtig moral i en overbevisende 30-22-sejr.

Horsens: Blot tre dage var gået siden en flok duknakkede HH Elite-spillere forlod banen i Blue Water Dokken i Esbjerg - ovenpå en ordentlig lærestreg af et 13-måls-nederlag, hvor holdet aldrig fik et ben til jorden.

Derfor var opgaven først og fremmest at få restitueret håndboldbenene og nulstillet hovederne forud for det vigtige opgør mod Skanderborg Håndbold lørdag.

Og det må man sige, at HH Elite var lykkedes med. Holdet tog således en vigtig - og overbevisende - skalp mod lokalrivalerne på 30-22.

Annonce

HH Elite stod forud for kampen foran en skillevej, forud for kampe mod netop Skanderborg og derefter Ringkøbing Håndbold og Aarhus United på henholdsvis 10., 12. og 13. pladsen.

Kravet var således fire point i de tre kampe. Og gerne flere - hvis ambitionerne om slutspilskampe i foråret fortsat skulle have næring.

HH Elite haltede bagefter det meste af kampen mod Team Esbjerg i midtugen. Men lørdag var al tøven forduftede, og hjemmeholdet tog således styringen fra start mod lokalrivalerne fra Skanderborg. Foto: Jacob Schultz

Allerede fra kampens indledning lignede HH Elite da også et hold, der ikke var i tvivl om nødvendigheden af to point. Holdet var som forvandlet siden den til tider passive indsats mod Team Esbjerg, og startede kampen stærkt.

Anført af tilbagevendte Susanne Madsen, der kom med stor energi i forsvaret, og Chana Masson, som dominerede de direkte dueller med Skanderborg-skytterne fra start. 13-8 hed stillingen ved pausen.

I anden halvleg nåede kampen dog at blive mere spændende, end hvad der var nødvendigt. Tre hurtige kontrascoringer i de første to minutter, og et Skanderborg-hold der dækkede højere, stressede for en stund HH Elites spil og bragte forspringet ned på et enkelt mål - 17-16.

Her fik HH-supporterne i Forum Horsens for første gang syn for potentialet, der ligger gemt i målmandsduoen Masson og Emily Stang Sando.

Sidstnævnte blev skiftet ind efter syv minutters spil i anden halvleg og var med flere vigtige redninger på vigtige tidspunkter i kampen toneangivende for, at hjemmeholdet igen trak fra.

I løbet af de sidste ti minutter lignede det HH Elite friskere, mere motiverede hold. Og alt imens at fejlfrekvensen blev større hos gæsterne, øgede HH-spillerne støt og roligt til slutresultatet 30-22.

Genlæs livebloggen herunder:

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Populært padelcenter solgt til stor svensk kæde: Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Horsens

Knap 10.000 folkeskolelever kan måske se frem til tidlig juleferie

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Kultur

Rock i Lunden vender hjem med rap, rock og strygere: Se næsten hele plakaten

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Coronasmitte kan igen sende børn hjem til onlineskole

Horsens

Anna Sophia er danmarksmester i styrkeløft - men det er et helt andet løft, hun bliver hyldet for

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Ups - cyklist kørte over for rødt lys - så ikke lige politibilen i nærheden

Annonce