Annonce
Horsens

Få dage før indflytning på Emilies Plads: 10 ud af 48 lejligheder er udlejet

De 48 lejligheder på Emilies Plads står klar til indflytning om få dage. Kun 10 af dem er lejet ud på nuværende tidspunkt. Foto: Deas
- Udlejningen går helt som forventet, lyder meldingen fra ejendomsselskabet Deas, få dage før indflytningsdatoen 1. februar.

Horsens: Lejlighederne står klar til indflytning 1. februar, men interessen for at flytte ind i PFA Pensions nybyggeri på Emilies Plads midt i Horsens er fra starten ikke overvældende.

På hjemmesiden emiliesplads.dk kan man se, at blot 10 ud af 48 lejligheder lige nu er udlejet.

Folkebladet har været i kontakt med ejendomsselskabet Deas, der står for udlejningen af boligerne. Udlejningschef Maivi Herup svarer på mail, at hun "på ingen måde er bekymret for udlejningen af boligerne på Emilies Plads".

"Udlejningen går helt som forventet, også holdt op imod udlejningen på resten af markedet. Vi havde første åbent hus i slutningen af året og tæt på jul, og det er typisk et tidspunkt, hvor folk har fokus på andre ting. Nu er vi godt i gang med et nyt år, og der er god interesse for boligerne, som i øvrigt ligger helt fantastisk i hjertet af Horsens", skriver hun i mailen.

Maivi Herup mener, at der er tale om "super attraktive boliger, hvor der er arbejdet meget med både at skabe et godt lysindfald og gennemtænkte planløsninger".

"Så jeg er sikker på, at vi nok skal komme i mål", konstaterer hun.

Maivi Herup skriver, at lejlighederne er målrettet det modne segment, der typisk har en bolig, der skal sælges, før de kan leje, og det giver en længere beslutningsproces.

"Når de nye beboere begynder at flytte ind, kommer der liv i ejendommen, og vi forventer derfor også en øget interesse", skriver hun.

Annonce
Vi havde første åbent hus i slutningen af året og tæt på jul, og det er typisk et tidspunkt, hvor folk har fokus på andre ting.

Maivi Herup, udlejningschef, Deas

PFA: Bred målgruppe

Byggeriet på Emilies Plads er finansieret af PFA Pension, der i foråret 2018 købte et færdigt projekt af den daværende ejer, OMJ Ejendomme. Med i projektet var restaurantkæden Bone's, der i oktober i fjor åbnede for kunderne i stueetagen.

Tilbage i foråret 2018 fortalte PFA Pensions ejendomsdirektør Michael Bruhn, at boligerne på Emilies Plads "vil blive bygget efter en særlig standard, som gør det muligt at blive boende, selvom man med årene skulle få nedsat sin mobilitet".

- Dermed henvender boligerne sig til en bred målgruppe, lige fra det unge par, der vil bo lækkert og centralt, over børnefamilien til seniorer, som vil bruge mindre tid på haven og vil have mere tid til sig selv, lød det dengang i Folkebladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Coronavirus i Danmark: Hav respekt for dem, der bliver bange

Torsdag kørte jeg på arbejde til nyheden om, at den første dansker er ramt af Covid-19, også kaldet corona-virus. En TV2-redaktør havde været på skiferie i Norditalien med sin familie og bragt smitten med sig hjem. Det er der ikke noget overraskende i. Det kan højst være overraskende, at der gik så lang tid. Som danskere rejser vi som aldrig før, og på et eller tidspunkt måtte det ske. Det interessante er nu, hvordan vi håndterer ikke bare smitten, men også frygten for smitten. Erfaringerne fra 2009, da svineinfluenza hærgede verden, viser, at danskerne tager den slags epidemier forholdsvis roligt. Behovet for præcis information og viden er tårnhøjt, påpeger en ekspert fra Sundhedsstyrelsen i Jyllands-Posten, men vi er som danskere gode til at tage den nødvendige viden til os og agere nogenlunde, som myndigheder og eksperter beder os om. Medierne bliver i den slags situationer typisk beskyldt for at piske en stemning op, men prøv selv at tjekke, hvor mange artikler du kan finde med gode råd til: sådan skal du forholde dig, se her, hvad corona-virus er, hvem er særlig udsat osv. osv. Alt sammen fakta, der gør os tryggere og mere vidende. Det fremgår, at er man under 50 og helt rask, kan man tage det fuldstændig roligt. Hvilket får nogle til at tale situationen ned til ingenting eller gøre sig morsom over frygten hos andre. Her skal man bare huske, at ikke alle er under 50 eller helt raske. Mennesker, der enten selv er eller er i familie med nogle, der er svækkede, skal have lov at være bekymrede. Er din krop slidt af kræftbehandling, har din kone en lungesygdom, er din far svækket af alder og indlagt - så er du mere urolig end flertallet. Det er mennesker, som også har grund til at være nervøse, når en influenza-epidemi hærger - men er vi gode nok til at respektere deres frygt? Dronningen sagde det så rigtigt i sin nytårstale i 1984: "Så kommer vi med vores danske humor og små, dumsmarte bemærkninger". Det handlede ikke om corona-virus, men karakteristikken af danskernes reaktion passer meget godt. Så nej, vi skal ikke gå i panik, vi skal søge så meget faktuel viden som nødvendigt, og så skal vi have respekt for dem, der er bekymrede.

Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Annonce