Annonce
Odder

Et spadestik nærmere: Sundhedshus skal stå færdig om halvandet år

Det næste halvandet år kommer der til at køre store byggemaskiner rundt på området ud mod Randlevvej, og det vil nok betyde en del parkeringsbøvl i Vitapark. Men borgmester Uffe Jensen (V) opfordrer alle til at udvise forståelse. - For vi venter jo på noget godt, sagde han, da første spadestik til det nye sundhedshus blev taget onsdag. Foto: Odder Kommune
Taler man om parkeringspladser i Vitapark, vil det nok være lidt skidt, før det bliver godt. Men så bliver der til gengæld god plads til bilerne, lover borgmester Uffe Jensen (V).

Odder: 18 eneværelser med eget badeværelse og udsigt ned i en park.

Ved udgangen af næste år bliver det lidt mere luksuriøst at være indlagt på Odder Kommunes korttidsafsnit, som i dag ligger lidt gemt af vejen i det gamle Ålykkecenter. For da flytter afdelingen til det nye kommunale sundhedshus.

Byggeriet gik i gang onsdag, da første spadestik til det 70 millioner kroner dyre byggeri blev taget, og borgmester Uffe Jensen (V) roste alle for at have været med til at udvikle huset.

Annonce


Jeg glæder mig over, at det lægefaglige samles et sted, fordi det er til gavn for borgerne. Men lige nu ser jeg mest frem til at følge byggeriet, som bliver smukt og kommer til at passe ind i det eksisterende byggeri.

Uffe Jensen (V), borgmester


- Vejen til første spadestik har været lang, nærmere betegnet otte år, men jeg tror, det er ventetiden værd, sagde borgmesteren ved den lille sammenkomst, hvor byens praktiserende læger, entreprenørfirmaet K. G. Hansen og Sønner A/S og Odder Kommune var repræsenteret.

Det nye sundhedshus bliver på 4400 kvadratmeter, hvoraf de 2200 kvadratmeter skal bruges af praktiserende læger. Resten skal rumme et nyt kommunalt træningscenter og altså korttidsafsnittet på øverste etage.

Sådan kommer det nye sundhedshus til at se ud. Til venstre ses den gamle hovedindgang til Vitapark. Prospekt: Entreprenørfirmaet K.G. Hansen og Sønner A/S

Hvad angår de praktiserende læger vil samtlige patienter i Odder med tiden skulle gå til læge i det nye sundhedshus. Efter mange forhandlinger sagde byens tre lægeklinikker nemlig sidste år ja til at flytte ind i det nye byggeri med hver deres klinik. De tre klinikker er Odder Lægehus på Torvald Køhlsvej, lægerne i Rosensgade og de læger, som udgør Lægeklinikken Odder, der allerede har adresse i Vitapark.

- Jeg glæder mig over, at det lægefaglige samles et sted, fordi det er til gavn for borgerne, men lige nu ser jeg mest frem til at følge byggeriet, som bliver smukt og kommer til at passe ind i det eksisterende byggeri. Desuden håber jeg på, at vi med tiden kan få trukket endnu flere sundhedsfaglige tilbud til Vitapark, hvor der ved udgangen af næste år bliver mange ledige kvadratmeter, sagde han og opfodrede både ansatte og borgere til at udvise forståelse i byggeperioden, hvor der formentlig vil opstå en del parkeringsproblemer.

Skulle man undervejs finde det besværligt at finde en p-plads ved Vitapark, er der endnu mere grund til at glæde sig til, at de store byggemaskiner kører væk, og sundhedshuset kan tages i brug. Den nederste etage af sundhedshuset kommer nemlig til at rumme en masse p-pladser samt plads til ambulancer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce