Annonce
HH Elite

Et ordentligt gok i nødden: HH Elite har brugt tiden på masser af evaluering og videoanalyse forud for "fed kamp"

Småskavanker i truppen og et tæt kampprogram den kommende måned betyder, at HH-trænerteamet skal disponere kræfterne rigtigt. Allerede lørdag spiller holdet igen, og derfor er der tre "young guns" med til kampen mod Team Esbjerg. Foto: Mads Dalegaard
Der har været rigeligt at evaluere på for HH Elite siden det ærgerlige 31-28-nederlag i holdets seneste kamp. Onsdag er modstanderen topholdet Team Esbjerg, men træner Jan Leslie og spillere har ikke brugt meget tid på esbjergenserne i forberedelserne til kampen.

Horsens: Intensiteten ved den afsluttende HH-træning forud for udebanekampen mod Team Esbjerg onsdag bar ikke præg af, at der havde været rigeligt med hjemmearbejde efter holdets nederlag i den seneste hjemmekamp mod Silkeborg-Voel KFUM.

Her forpassede holdet muligheden for to point i et opgør, der bedst kan beskrives som en rodet, men dramatisk, håndboldkamp, som i lige så høj grad gik på at være det mindst dårlige hold.

Det var HH Elite imidlertid - og derfor er der blevet kigget indad den seneste uge.

Annonce

- Spillerne faldt tilbage i mange af de gamle ting, jeg ellers troede, at jeg havde fået pillet ud af dem, siger cheftræner Jan Leslie og smiler.

- Der har været masser at evaluere, og vi har brugt en del tid på at se video fra kampen.

Han havde dog også selv fået stof til eftertanke.

- Det er mit ansvar, når vi ikke følger den taktiske plan. Tændingen var der ikke, og jeg har forsøgt at forklare spillerne, at det ikke nytter noget, at vi kun er gode i medgang. Vi skal også være det i modgang, siger Jan Leslie.

Fraværet af Susanne Madsen har kostet kræfter

Mod Silkeborg-Voel KFUM haltede den ellers stærke defensiv, som har været et varemærke under Jan Leslies foreløbigt seks kampe i spidsen for HH Elite.

I de tre af kampene har man formået at holde modstanderne under 22 mål, mens HH-truppen indkasserede henholdsvis 34 og 30 kasser mod topholdene Viborg HK og Odense Håndbold, inden det gik galt mod Silkeborg-Voel, som fik alt for let spil.

Én af forklaringerne var fraværet af fysisk stærke Susanne Madsen, som sad ude med en skulderskade og heller ikke forventer at komme i kamp mod Team Esbjerg. Derfor hviler der igen onsdag et større ansvar på de to andre foretrukne forsvars-tre'ere, Stine Bodholt og Majbritt Toft Hansen.

Den vanligt stærke HH-defensiv led i den seneste kamp kraftigt under, at Susanne Madsen - her i aktion i storsejren over København Håndbold - sad ude med en skade. Hun trænede let med forud for kampen mod Team Esbjerg, men er endnu ikke klar til at komme i kamp igen. Foto: Mads Dalegaard

Spillere, som begge overordnet leverede gode forsvarsindsatser senest, men havde det svært, da kræfter slap op mod slutningen af kampen.

Under tirsdagens træning blev der således arbejdet med sideforskydningerne i forsvarsenden, men cheftræneren var ikke meget for at afsløre, hvem der ellers kommer til at skulle dække ind for Madsen i forsvaret.

Annonce

Ligeglad med Esbjerg

I stedet uddyber Jan Leslie, at kontraløbene skal forbedres, hvis HH Elite skal evne at sætte en prop i og give sig selv chancen mod Team Esbjeg.

- Det duer ikke, at vi kun løber hjem på egen position. Mod Silkeborg har vi flere gange to-tre mand i returløb - men på backs - selvom de løber kontraen på tre'eren. Det troede jeg ellers, at vi var ude over, siger Jan Leslie.

Onsdagens modstander kommer lige fra en imponerende sejr søndag over Leslies tidligere klub, russiske Rostov-Don, som vestjyderne slog med 25-18.

Dét mod et top fire-hold i Europa, vurderer HH-cheftræneren.

Opgøret mod Team Esbjerg bliver derfor først og fremmest en kamp med blikket fikseret på egen indsats.

- Jeg er ligeglad med Esbjerg. Og det er ikke sikkert, at jeg havde været det, hvis vi havde slået Silkeborg. I stedet fik vi et gok i nødden, som bremsede processen en smule. Men det bliver en fed kamp og en god test for os, siger Jan Leslie.

I fraværet af Susanne Madsen og Emilie Winther tager han og assistenttræner Ronni Boy "tre young guns" fra U-19-holdet med til Esbjerg onsdag.

Heriblandt fløjspilleren Freja Hauge, der allerede har fået spilletid for HH Elite denne sæson, og Sille Christensen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Kom med backstage hos Horsens-bandet Bænch på Wall of Sound: 'En for alle, og alle for Brille!'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Video: Horsens rykker sammen i bussen igen, siger lettet festivalleder

Horsens For abonnenter

- Det er et mareridt at komme hjem efter kl. 16: Nu er område med 1837 beboere i spil til betalingsparkering

Brædstrup

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Navne

Peter Frandsen fylder 100 år: Kom først på plejehjem for to måneder siden

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Horsens

Kommunen vil ikke være lyseslukker: Gadebelysning om natten bevares, da der ikke er penge at spare ved at slukke den

Hedensted For abonnenter

Politi og kommune vil ikke kommentere på forældrekritik i kølvandet på overgrebs-sag: - Men generelt informerer vi hinanden

Horsens

Psykisk sårbare kæmper mod spareforslag, der vil ramme deres værested i Tordenskjoldsgade

Erhverv

Angelika siger farvel til sin blomsterbutik - kroppen trænger til en pause

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Brædstrup

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Krigen er rykket tættere på: Freden skal dagligt vindes og er værd at kæmpe for

AC Horsens

Fyrtårn i forsvaret har vokseværk: Kiilerich peger på denne styrke som årsag til de gode præstationer

Annonce