Annonce
HH Elite

Et ordentligt gok i nødden: HH Elite har brugt tiden på masser af evaluering og videoanalyse forud for "fed kamp"

Småskavanker i truppen og et tæt kampprogram den kommende måned betyder, at HH-trænerteamet skal disponere kræfterne rigtigt. Allerede lørdag spiller holdet igen, og derfor er der tre "young guns" med til kampen mod Team Esbjerg. Foto: Mads Dalegaard
Der har været rigeligt at evaluere på for HH Elite siden det ærgerlige 31-28-nederlag i holdets seneste kamp. Onsdag er modstanderen topholdet Team Esbjerg, men træner Jan Leslie og spillere har ikke brugt meget tid på esbjergenserne i forberedelserne til kampen.

Horsens: Intensiteten ved den afsluttende HH-træning forud for udebanekampen mod Team Esbjerg onsdag bar ikke præg af, at der havde været rigeligt med hjemmearbejde efter holdets nederlag i den seneste hjemmekamp mod Silkeborg-Voel KFUM.

Her forpassede holdet muligheden for to point i et opgør, der bedst kan beskrives som en rodet, men dramatisk, håndboldkamp, som i lige så høj grad gik på at være det mindst dårlige hold.

Det var HH Elite imidlertid - og derfor er der blevet kigget indad den seneste uge.

Annonce

- Spillerne faldt tilbage i mange af de gamle ting, jeg ellers troede, at jeg havde fået pillet ud af dem, siger cheftræner Jan Leslie og smiler.

- Der har været masser at evaluere, og vi har brugt en del tid på at se video fra kampen.

Han havde dog også selv fået stof til eftertanke.

- Det er mit ansvar, når vi ikke følger den taktiske plan. Tændingen var der ikke, og jeg har forsøgt at forklare spillerne, at det ikke nytter noget, at vi kun er gode i medgang. Vi skal også være det i modgang, siger Jan Leslie.

Fraværet af Susanne Madsen har kostet kræfter

Mod Silkeborg-Voel KFUM haltede den ellers stærke defensiv, som har været et varemærke under Jan Leslies foreløbigt seks kampe i spidsen for HH Elite.

I de tre af kampene har man formået at holde modstanderne under 22 mål, mens HH-truppen indkasserede henholdsvis 34 og 30 kasser mod topholdene Viborg HK og Odense Håndbold, inden det gik galt mod Silkeborg-Voel, som fik alt for let spil.

Én af forklaringerne var fraværet af fysisk stærke Susanne Madsen, som sad ude med en skulderskade og heller ikke forventer at komme i kamp mod Team Esbjerg. Derfor hviler der igen onsdag et større ansvar på de to andre foretrukne forsvars-tre'ere, Stine Bodholt og Majbritt Toft Hansen.

Den vanligt stærke HH-defensiv led i den seneste kamp kraftigt under, at Susanne Madsen - her i aktion i storsejren over København Håndbold - sad ude med en skade. Hun trænede let med forud for kampen mod Team Esbjerg, men er endnu ikke klar til at komme i kamp igen. Foto: Mads Dalegaard

Spillere, som begge overordnet leverede gode forsvarsindsatser senest, men havde det svært, da kræfter slap op mod slutningen af kampen.

Under tirsdagens træning blev der således arbejdet med sideforskydningerne i forsvarsenden, men cheftræneren var ikke meget for at afsløre, hvem der ellers kommer til at skulle dække ind for Madsen i forsvaret.

Annonce

Ligeglad med Esbjerg

I stedet uddyber Jan Leslie, at kontraløbene skal forbedres, hvis HH Elite skal evne at sætte en prop i og give sig selv chancen mod Team Esbjeg.

- Det duer ikke, at vi kun løber hjem på egen position. Mod Silkeborg har vi flere gange to-tre mand i returløb - men på backs - selvom de løber kontraen på tre'eren. Det troede jeg ellers, at vi var ude over, siger Jan Leslie.

Onsdagens modstander kommer lige fra en imponerende sejr søndag over Leslies tidligere klub, russiske Rostov-Don, som vestjyderne slog med 25-18.

Dét mod et top fire-hold i Europa, vurderer HH-cheftræneren.

Opgøret mod Team Esbjerg bliver derfor først og fremmest en kamp med blikket fikseret på egen indsats.

- Jeg er ligeglad med Esbjerg. Og det er ikke sikkert, at jeg havde været det, hvis vi havde slået Silkeborg. I stedet fik vi et gok i nødden, som bremsede processen en smule. Men det bliver en fed kamp og en god test for os, siger Jan Leslie.

I fraværet af Susanne Madsen og Emilie Winther tager han og assistenttræner Ronni Boy "tre young guns" fra U-19-holdet med til Esbjerg onsdag.

Heriblandt fløjspilleren Freja Hauge, der allerede har fået spilletid for HH Elite denne sæson, og Sille Christensen.

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet indfører nattelivszoner i Horsens: Fra lillejuleaften er barer og diskoteker lukket land for dømte med nattelivsforbud

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Horsens

Knap 10.000 folkeskolelever kan måske se frem til tidlig juleferie

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Horsens

Populært padelcenter solgt til stor svensk kæde: Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Skoleelever hjemsendes fra 15. december

Horsens

Anna Sophia er danmarksmester i styrkeløft - men det er et helt andet løft, hun bliver hyldet for

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Ups - cyklist kørte over for rødt lys - så ikke lige politibilen i nærheden

Annonce