Annonce
HH Elite

Et kort ægteskab: HH Elites talentfulde playmaker drager mod Kronjylland i jagten på spilletid

Christina Pedersen nåede at spille ti kampe for HH Elite. Her blev det til ti mål på 20 forsøg, fire assists og ni tekniske fejl. Foto: Ole Nielsen
Spilletiden var knap. Også for knap for Christina Pedersen, der siger farvel til HH Elite efter blot tre måneder i klubben. I stedet vil hun forsøge at bide sig fast hos ligarival.

Horsens: Det lignede en kort fornøjelse, allerede inden Christina Pedersens ophold i HH Elite for alvor var kommet i gang:

En kontrakt på tre måneder, hvor hun fik et wild card til at bevise sig i håndboldligaen som vikar for skadesramte Laura Damgaard - i sig selv store håndboldsko at fylde.

Den opgave viste sig ikke blot for stor for målmaskinen fra 1. division - hvor "C.P." havde nettet 150 gange tidligere på sæsonen - men også som en chance, der blev kraftigt reduceret, da HH Elites klare førstevalg på playmakerpositionen vendte tilbage fra sin skade langt hurtigere end forventet.

Annonce

Med Damgaard fit for fight og bundrutinerede Annette Jensen på vej ind fra Team Esbjerg, lå det i kortene, at der ikke var yderligere spilletid i sigte for Christina Pedersen i Horsens.

Hun skifter i stedet til ligarivalerne fra Randers HK på en etårig kontrakt.

Giver egne spillere chancen

Det er HH Elite, der har valgt at udnytte en klausul i nordjyske Christina Pedersens kontrakt, der gjorde det muligt at opsige samarbejdet før tid.

- Hun er kun 21 år og har ikke været i stand til at få meget spilletid hos os. Derfor var overvejelsen, om vi skulle satse på hende over lang tid eller give chancen til en fra vores egne rækker, siger direktør Jørgen Møller.

Til den kommende sæson regner HH Elite med at have både Emilie Winther og Maria Holm tilbage fra længerevarende skader, ligesom Maria Højgaard fra Horsens HK meget vel kan gøre sin entré på førsteholdet.

Med erfaring fra ligaen og toppen af 1. division er Christina Pedersen vel også en tand dyrere end jeres egne udviklingsspillere?

- Absolut. Men vi har haft en god snak med Christina, og det er også en lang køretur fra Aalborg for at blive marginalspiller. Hun er et fantastisk menneske og en dygtig håndboldspiller, siger Jørgen Møller.

Annonce

Mest læste

Horsens For abonnenter

Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg: Der bliver plads til grønt område midt i Lund

Danmark

Torsdagens coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Borgere blev lovet cykelsti efter vejkollaps, men travlhed i vejafdelingen forsinker projektet

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Hedensted

Buschauffør blev overfuset og slået: Politi leder efter gerningsmanden

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: Havnedirektør forventer investeringer for mange hundreder millioner

Horsens

Flere end 600 til folkefest i Østerhåb: Nu er bydelens nye biodiverse legeplads indviet

Horsens For abonnenter

Seks måneders fængsel og udvisning: To mænd dømt for grov vold, tvang og trusler

Horsens For abonnenter

Premiere på madanmeldelser i Folkebladet: Fabelagtig flæsk og fritter der floppede

Hedensted

Unge tog ansvar, efter at møller skrev på Facebook: - Det er positivt, at nogen tør stå frem og stå ved, hvad de har gjort

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Brædstrup

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Erhverv For abonnenter

For 24 år siden satte de sig et milliard-mål - nu har elektronikfirma med 185 ansatte i Horsens passeret magisk milepæl

Kultur

Avisens tegner vinder prisen for Årets bladtegning: Se Putin tørre sved af panden

Annonce