Annonce
HH Elite

En gratis omgang for HH Elite

Melissa Petrén og HH Elite får næppe udbytte af kampen mod Team Esbjerg og skal i stedet håbe på, at de øvrige bundhold bliver ved med at tabe. Foto: Ole Nielsen.
Tredjesidste spillerunde afgør formentlig om HH Elite har brug for flere point for at undgå sidstepladsen og den direkte nedrykning.

Horsens: HH Elite møder onsdag aften Team Esbjergs suveræne tophold, så alt taler for et nederlag til Lars Frederiksens tropper. Alt andet vil være naturstridigt.

Hvis den type kampe skal resultere i overraskelser, skal vi tilbage til de sæsoner, da HH sidst optrådte i den bedste række, og HH vandt over topholdet Slagelse, fordi Anja Andersen sendte andetholdet på banen, eller da HH besejrede Viborg og reelt reddede livet i den sæson, fordi Viborg valgte at tage en slapper og gemme kræfterne til vigtigere kampe.

Der kan selvfølgelig komme en alle gode gange tre, men for HH Elite venter der vigtigere kampe forude, og frem for alt handler det om at holde øje med de to øvrige bundhold fra Skanderborg og Aalborg. I øjeblikket er HH Elite bedst på grund af de indbyrdes opgør. Både HH Elite og Skanderborg har seks point, mens Aalborg har fem point, så en sejr til et af de øvrige bundhold kan sende sorteper i retning af Horsens.

Her er det værd at bemærke, at HH Elite skal have øjnene rette mod tredjesidste spillerunde. Her mødes netop Skanderborg og Aalborg, så mindst et af de to hold vil på det tidspunkt rykke forbi HH Elite , og kampen vil blive endnu vigtigere, hvis enten Skanderborg eller Aalborg formår at hente point i de kommende kampe, med mindre Lars Frederiksen får hevet en overraskelse ud af ærmet i form af yderligere en sejr

Kvalifikationsspil venter

Den form for overraskelser er mest sandsynlig i de sidste spillerunder, og på det tidspunkt vil HH Elite også vide, om der er brug for hente yderligere point for at undgå sidstepladsen og den direkte nedrykning til 1. division.

HH Elite møder i de tre sidste runder Randers og TTH Holstebro hjemme, inden det hele slutter med udekampen mod Ajax, og specielt i den sidste kamp bør der være mulighed for at hente en sejr, hvis det er nødvendigt for at klare frisag.

Selv om HH Elite skulle undgå sidstepladsen, når de resterende syv runder er spillet, venter der et kvalifikationsspil blandt holdene fra nummer ni til 13. De fem hold mødes alle indbyrdes en enkelt gang.

Det hold, der slutter sidst, skal derefter op mod vinderen af en kvalkamp mellem nummer to og tre fra 1. division om retten til at blive i håndboldligaen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Bekymrede beboere i sydbyen: Hvad er en lokalplan egentlig værd, hvis man kan dispensere fra den uden hæmninger?

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Radikale har fravalgt Socialdemokratiet i valgforbund: Det er et demokratisk problem, at S har så stor magt

Erhverv For abonnenter

75-årig forvalter arbejder på fuld tid og fejrer 50-års jubilæum: Jeg stopper, når jeg bliver gammel

Horsens

16-årig og 17-årig anholdt: Højlydt, frembrusende og råbte 'politivold' efter betjente

Kultur

28-årig horsensianer har tit været gæst til musical: Nu går han på scenen som en skræmt løve

Sport

Fornem OL-start for Anne-Marie Rindom

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Lad os udvikle Lilli Gyldenkildes Torv til noget fantastisk: Skal vi tale Horsens op eller ned?

Kultur

Data-arkæolog krydser fingre for hjælp i Horsens: Hvem ved noget om dette ultra-sjældne apparat?

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Odder

Buschauffør sagde op på grund af billetsnyderi: - Halvdelen betaler ikke for turen

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

Sport

Mixeddouble var tæt på at slå top-par: Horsensiansk badmintonspiller så godt som ude af OL

Erhverv For abonnenter

En helt ekstrem situation: Dobbelt-op på udfordringer slagtede økonomien på fjerkræslagteri

Horsens

Risiko for farligt vejr: DMI varsler risiko for kraftig regn og lokale skybrud

Annonce