x
Annonce
Erhverv

Ejendomsselskab frygter ikke tomt lokale: Det er et oplagt lejemål

Decorate Shop lukker sin butik i Horsens. Foto: Claus Skovholm
Spring Estate Bygkild ApS, der ejer Decorate Shops butikslokale i Kattesund, er optimistisk i forhold til at finde en ny lejer af lokalet.

Horsens: Det bliver ikke noget stort problem at finde en ny lejer til Kattesund 4, der i øjeblikket huser Decorate Shop.

Det vurderer Morten Askær, der er administrerende direktør i Spring Estate Bygkild ApS, der ejer ejendommen.

- Det er et dejligt lejemål med rigtig mange muligheder, som ligger ud til en befærdet gade, siger Morten Askær.

- Det kunne være et oplagt lejemål for eksempelvis en cykelhandler eller en butik, der er tilsvarende Decorate Shop, og som har brug for plads. For butikken rummer en god lofthøjde, siger han.

Søgningen efter en ny lejer blev aktuel, da den nuværende lejer Decorate Shop tidligere på måneden opsagde deres lejemål, som Folkebladet for nyligt kunne fortælle.

Annonce

Opsigelsesperiode frem til september

Interiør-butikken har boltret sig i det 300 kvadratmeter store butikslokale siden foråret 2015, men svigtende handel i det seneste halvandet år har fået ejerne til at kaste håndklædet i ringen.

Butikken har derfor taget hul på et ophørsudsalg, der fortsætter, indtil hylderne er tomme, eller når opsigelsesperioden udløber 1. september.

En dato, der potentielt kan rykke sig i det tilfælde, at Spring Estate Bygkild finder en ny lejer, inden opsigelsesperioden udløber.

- I det øjeblik at en lejer opsiger sit lejemål, forsøger vi at genudleje ejendommen med det samme. Så når vi finder en ny lejer, indleder vi selvfølgelig en dialog med den eksisterende lejer i forhold til opsigelsesperioden, siger Morten Askær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce