Annonce
112

På flugt i 11 dage: Mistænkte for drabsforsøg på tankstation har meldt sig selv

To mænd, som i 11 dage har været efterlyst efter et knivopgør på Circle K på Allégade i Horsens, har meldt sig selv til politiet. Screendump fra Google Maps
En 22-årig og en 27-årig mand fra Horsens bliver tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens. De er sigtet for forsøg på manddrab.

Horsens: Efter 11 dages flugt har to mænd, som Sydøstjyllands Politi mistænker for at stå bag et drabsforsøg på en 24-årig mand på tankstationen Circle K i Allégade i forrige uge, meldt sig selv.

Mændene mødte mandag aften ved 20-tiden op på politigården i Horsens, hvor de meldte sig selv til politiet.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

- De to mænd kom sammen til politistationen. De havde ikke deres advokater med, men dem skal vi nu have fat på, siger han.

De to mænd blev anholdt, og de bliver senere tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Her vil de ifølge Lars Peter Madsen blive præsenteret for en sigtelse for forsøg på manddrab.

De to mænd har tirsdag morgen ikke udtalt sig til politiet, så det er stadig usikkert, hvordan de stiller sig til sigtelsen.

Annonce

Genkendt på overvågningsbilleder

Politiet mener, at de to - en 22-årig og en 27-årig mand - overfaldt den 24-årige, mens han sad i sin bil på pladsen ved tankstationen torsdag 16. januar omkring kl. 20 om aftenen.

Efterfølgende forsøgte den 24-årige at køre de to gerningsmænd ned. Det lykkedes dem dog at stikke af, og de har siden været efterlyst af politiet, som har opfordret dem til at melde sig selv.

Det 24-årige offer for knivstikkeriet blev dagen efter overfaldet varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Han sigtes for at have forsøgt at dræbe sine to overfaldsmænd.

Overfaldsmændene blev umiddelbart efter knivstikkeriet genkendt af politiet på overvågningsbilleder fra gerningsstedet, og efter gentagne opfordringer til de to om at melde sig selv valgte Sydøstjyllands Politi onsdag i sidste uge at efterlyse den 22-årige og den 27-årige med navn og billede.

Der gik dog yderligere seks dage, før de mandag aften troppede op på politigården.

Politiet kalder sammenstødet for et "internt opgør".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce