Annonce
Erhverv

Dobbelt op i advokathus: Tre partnere bliver til seks og sætter ny mand i direktørstolen

Rasmus Salling, 43 år og ny direktør i LRP, er vokset op i Horsens, hvor forældrene drev Salling Specialforretning i Grønnegade. Han er oprindelig bankuddannet, men har senere beskæftiget sig mere med ledelse, sparring og rådgivning om blandt andet personlig udvikling, ledelse og strategi. Før LRP kom han fra et job hos Kirkbi, hvor han var HR-sparringspartner for flere forskellige selskaber, som ejerfamilien af Kirkbi driver. Nu glæder han sig til at være for bordenden i LRP i Horsens. Pressefoto
Advokaterne, der ejer advokathuset LRP, vil allerhelst hellige sig hvervet som advokat. Derfor får Rasmus Salling nu posten som direktør i firmaet, og samtidig udvides ejeskredsen med et trekløver, der er lidt yngre end de eksisterende partnere.

Horsens: Advokatkontoret LRP på Løvenørnsgade udvider partnerkredsen fra tre til seks.

Det fortæller Rasmus Salling, der samtidig er tiltrådt som direktør. Han kommer fra en stilling som HR-chef i firmaet, der har cirka 60 medarbejdere, heraf 25 jurister.

Han skal nu varetage den samlede ledelse - i tæt samarbejde med partnerkredsen, fortæller han.

Annonce

Rasmus Salling overtager roret fra Ole Møller Jespersen, en af partnerne, som officielt var direktør, men på advokathusets sprog havde titlen ordførende advokat.

- Partnerne vil allerhelst fungere som advokater. Med den konstellation, vi har lavet nu, kan de populært sagt koncentrere sig mest om det, de er allerbedst til, og det, de brænder mest for, siger Rasmus Salling.

Foryngelse og langtidssikring

Med sig i ledergruppen har han Ellen Petersen, der er administrationschef, samt partnerkredsen, der altså netop er udvidet fra tre til seks.

Holdet bag LRP

Ole Møller Jespersen blev allerede i 1987 partner i Posthuscentret, som senere, efter en fusion, blev til Ladegaard, Rasmussen & Partner - i dag LRP.

Christian Anker Hansen blev ansat hos Ladegaard, Rasmussen & Partnere i 2002 og indtrådte som partner i 2005.

Jens Glavind, tidligere viceborgmester i Gedved Kommune og byrådsmedlem i Horsens, har praktiseret siden 1991, og han blev partner i LRP ved fusionen i 2000. Siden 2000 har han desuden været redaktør af Juridisk Brevkasse i Horsens Folkeblad.

Morten Bünemann Dalsgaard og Theresa Dam Andersen har begge været ansat i LRP siden 2016. De tiltræder som partnere 1. september 2021. Det samme gør Michelle Kok, som kom til LRP i januar 2019. Hun er p.t. på barsel, men er fra 1. september partner. Hun træder ind i rollen som partner, når hun ind i 2022 er tilbage.

Rasmus Salling kom til LRP som HR-chef i marts 2021. Han er nu udnævnt til direktør.

Nye partnere er Morten Bünemann Dalsgaard, 44 år, Theresa Dam Andersen, 42 år, og Michelle Kok, 37 år.

- Med en bredere partnerkreds og en samlende direktør sikrer vi os både en styrkelse, foryngelse og langtidssikring af ledelsen, forklarer Rasmus Salling.

Han understreger, at ingen af de eksisterende partnere - Jens Glavind, Christian Anker Hansen og Ole Møller Jespersen - er på vej på pension eller i nærheden af konkrete planer om at trappe ud.

- De er aldersmæssigt fra 55 til 62 år, så der er blot tale om rettidig omhu i forhold til fremtiden, siger han.

Annonce

Har holdt kadencen

I foråret sagde LRP farvel til Peter Agentoft, som indtil da også var partner i firmaet. Han stiftede sit eget firma og rev i den forbindelse en isflage løs fra LRP, som han tog med sig - herunder en halv snes ansatte, cirka 300 kunder og op mod 10 millioner kroner i årlig omsætning.

- Er de nye ændringer en udspringer af det, der skete i foråret?

- Nej, ikke direkte, men det er jo naturligt, at vi på den baggrund som virksomhed har forholdt os til, hvordan vi nu skal se ud, både på den korte og lange bane, siger Rasmus Salling.

- Men det er også en udspringer af, at jeg blev ansat som HR-chef allerede 1. marts - inden Peter Agentoft trådte ud. Allerede da tog vi hul på, hvordan vi skal fortsætte den positive udvikling, LRP har haft i mange år, og hvordan vi skal videreudvikle virksomheden.

- Og ja, kort efter slog processen så nogle uventede folder. Vi er fortsat en stabil og sund virksomhed, men opsplitningen satte skub i de overordnede tanker og snakken om en langtidssikring af ledelsen, forklarer han.

Rasmus Salling tilføjer, at bemandingen i LRP siden er nået tilbage på nogenlunde samme niveau som før Peter Agentofts exit. Det samme gælder aktiviteten.

- Selvfølgelig tog han noget med sig, men vi er stærkt på vej mod samme niveau som før. Vi har stort set holdt kadencen, og det er et nok et udtryk for, at Horsens vækster så meget, som den gør. Vi får løbende nye kunder, og vi har stor opbakning fra de eksisterende. Vi er stærke i Horsens, hvor vi også har en stærk historie, men vi har også godt fat mod både nord og syd, og vi er meget brede på vores kompetencer, fortæller den nyudnævnte direktør.

- Så der skal nok være plads til os begge, tilføjer han med henvisning til Agentofts tidligere løsrivelse.

Annonce

Det rigtige hold

De nye partnerskaber er ligesom direktørskiftet trådt i kraft 1. september.

Michelle Kok er p.t. på barsel, men hun træder ind i rollen som partner, så snart hun er tilbage, formentlig i begyndelsen af 2022, fortæller Rasmus Salling.

- Hun har været en del af virksomheden længe, og når det er hende, vi vil pege på, vil vi ikke lade barslen stå i vejen for at få sat det rigtige hold, når vi er i gang, forklarer han.

LRP har i mange år haft til huse på Løvenørnsgade, hvor den nytiltrådte direktør Rasmus Salling (t.v.) her er fotograferet med to af de nye partnere, Theresa Dam Andersen og Morten Bünemann Dalsgaard. Privatfoto

Han kommer selv fra stillingen som HR-chef i virksomheden, og den rolle vil han fortsat varetage, ligesom han også har ansvaret for markedsføringen, fortæller han.

Annonce
Horsens For abonnenter

Det er endnu uvist, om der er PFOS-forurening i Horsens, men "der er ikke risiko for mennesker eller grundvandet"

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

To er blevet fyret: Kommunalt ansatte snagede i 300 personers følsomme oplysninger

Horsens For abonnenter

Bilister har svært ved at komme ud på landevej: Her kan der komme en rundkørsel

Sport

Sensationel debut af brandvarm amerikaner var ikke nok for Horsens IC, der blev dukket til sidst mod Bakken Bears

Kultur For abonnenter

Kvinderne styrer: 'Gift ved første blik'-mændene har problemer med kæledyr og prutter

AC Horsens

Stolt AC Horsens-træner oven på pokaltriumf: Hvor mange kan skifte ni mand ud og så vinde over et superligamandskab?

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Slut med frivillige vagter på sygehuset, grøn strøm fra taget og masser af spørgsmål om byudvikling

Horsens

23-årig slog alarm om drab i Køge fra lejlighed i Horsens: Nu sidder han selv på anklagebænken tiltalt for drabet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Havde gang i 50 wienerschnitzler: Forpagter måtte sadle hurtigt om efter brand

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

AC Horsens

Se videoanalyse: AC Horsens tævede Silkeborg og nu venter ærkerivalerne fra VB i 1/8-finalen

Horsens For abonnenter

Nej til ekstra vagter: Hverdagen på Akutafdelingen er mere presset end før strejken, fordi sygeplejersker har fået nok

Brædstrup

Nu har vi chancen: Nyt torv skal sikre børn en sikker skolevej

Annonce