Annonce
HH Elite

Degraderet til fjerdevalg: HH Elite siger farvel til mangeårig keeper, som er på vej til ligakonkurrent

Frederikke Mono Rasmussen er fortid i HH Elite, efter at hun og ledelsen har besluttet at rive kontrakten i stykker. Målvogteren, der havde kontrakt indtil sommeren 2022, var kommet overskud i klubben efter tilgangen af først Chana Masson og siden Emily Stang Sando. Foto: Michael Just
Frederikke Mono Rasmussen, der har spillet for HH Elite siden 2016, stopper efter gensidig aftale i klubben. Lange udsigter til spilletid gør, at hun nu søger lykken andetsteds.

Horsens: To korte indhop mod Nykøbing F. Håndbold og Viborg HK er alt, hvad det er blevet til af spilletid for Frederikke Mono Rasmussen i denne sæson.

Optrædener, der samtidig blev hendes sidste for HH Elite. Onsdag oplyste klubben nemlig, at man har valgt at opsige aftalen med målvogteren efter gensidig aftale.

Det er meget min egen beslutning. Jeg kunne godt have valgt at blive og trække min løn, men nogle gange skal man også tænke på, hvad der gør en glad. Og det var jeg ikke til sidst.

Frederikke Mono Rasmussen

Det sker, efter at Mono Rasmussen er kommet i overskud ovenpå tilgangen af Emily Stang Sando i sidste uge.

Annonce

- Frederikke har bidraget til meget positivt på vores rejse mod toppen af dansk håndbold - både på og uden for banen. Vi kommer til at savne hende. Ikke kun i HH Elite, men også ude hos vores samarbejdspartnere, siger HH Elites direktør, Jørgen Møller, i en pressemeddelelse.

Udsigt til træningsrolle og fjerdevalg

Cheftræner Jan Leslie har ikke lagt skjul på, at Chana Masson og Emily Stang Sando fremadrettet bliver den klare, foretrukne duo i målet, mens Stephanie Andersen er udset til at skulle vikariere i tilfælde af skader.

Dermed var der udsigt til, at Frederikke Mono Rasmussen måtte nøjes med en tjans som træningsspiller og fjerdevalg.

- Det er meget min egen beslutning. Jeg kunne godt have valgt at blive og trække min løn, men nogle gange skal man også tænke på, hvad der gør en glad. Og det var jeg ikke til sidst, siger Frederikke Mono Rasmussen.

I sine korte indhop mod Nykøbing F. Håndbold og Viborg HK fik den 23-årige keeper - blandt andet med store redninger på straffekast - vist, hvorfor hun allerede er i dialog med en ny arbejdsgiver.

- Jeg kan ikke sige ret meget. Det er en anden klub i ligaen, og jeg håber, at det falder på plads, siger målvogteren og uddyber, at det potentielle skifte indebærer, at hun flytter fra Horsens.

Annonce

Føler sig ikke behandlet ordentligt

Frederikke Mono Rasmussen kom til HH Elite i 2016 og var indtil nu den spiller i truppen, som havde været længst tid i klubben.

Hun fortæller, at det - som kulturbærer - har været hårde fire-fem måneder på sidelinjen.

- Det er tydeligt for enhver, at der ikke er andre klubber, som har fire keepere i truppen. Heller ikke tre. Og det var ikke det, vi fik at vide, var planen.. Det er nok et definitionsspørgsmål, om det er urimeligt, men i bund og grund føler jeg mig ikke behandlet ordentligt, siger Frederikke Mono Rasmussen.

Med undtagelse af det seneste halvår ser hun dog positivt på tiden i HH Elite.

- Det har været sindssygt fedt at være med til at bygge et hold op. Jeg har følt mig som en central spiller, og det har helt klart rustet mig videre i karrieren at være med til den succes, det var at rykke op, siger Frederikke Mono Rasmussen.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce