Annonce
HH Elite

Degraderet til fjerdevalg: HH Elite siger farvel til mangeårig keeper, som er på vej til ligakonkurrent

Frederikke Mono Rasmussen er fortid i HH Elite, efter at hun og ledelsen har besluttet at rive kontrakten i stykker. Målvogteren, der havde kontrakt indtil sommeren 2022, var kommet overskud i klubben efter tilgangen af først Chana Masson og siden Emily Stang Sando. Foto: Michael Just
Frederikke Mono Rasmussen, der har spillet for HH Elite siden 2016, stopper efter gensidig aftale i klubben. Lange udsigter til spilletid gør, at hun nu søger lykken andetsteds.

Horsens: To korte indhop mod Nykøbing F. Håndbold og Viborg HK er alt, hvad det er blevet til af spilletid for Frederikke Mono Rasmussen i denne sæson.

Optrædener, der samtidig blev hendes sidste for HH Elite. Onsdag oplyste klubben nemlig, at man har valgt at opsige aftalen med målvogteren efter gensidig aftale.

Det er meget min egen beslutning. Jeg kunne godt have valgt at blive og trække min løn, men nogle gange skal man også tænke på, hvad der gør en glad. Og det var jeg ikke til sidst.

Frederikke Mono Rasmussen

Det sker, efter at Mono Rasmussen er kommet i overskud ovenpå tilgangen af Emily Stang Sando i sidste uge.

Annonce

- Frederikke har bidraget til meget positivt på vores rejse mod toppen af dansk håndbold - både på og uden for banen. Vi kommer til at savne hende. Ikke kun i HH Elite, men også ude hos vores samarbejdspartnere, siger HH Elites direktør, Jørgen Møller, i en pressemeddelelse.

Udsigt til træningsrolle og fjerdevalg

Cheftræner Jan Leslie har ikke lagt skjul på, at Chana Masson og Emily Stang Sando fremadrettet bliver den klare, foretrukne duo i målet, mens Stephanie Andersen er udset til at skulle vikariere i tilfælde af skader.

Dermed var der udsigt til, at Frederikke Mono Rasmussen måtte nøjes med en tjans som træningsspiller og fjerdevalg.

- Det er meget min egen beslutning. Jeg kunne godt have valgt at blive og trække min løn, men nogle gange skal man også tænke på, hvad der gør en glad. Og det var jeg ikke til sidst, siger Frederikke Mono Rasmussen.

I sine korte indhop mod Nykøbing F. Håndbold og Viborg HK fik den 23-årige keeper - blandt andet med store redninger på straffekast - vist, hvorfor hun allerede er i dialog med en ny arbejdsgiver.

- Jeg kan ikke sige ret meget. Det er en anden klub i ligaen, og jeg håber, at det falder på plads, siger målvogteren og uddyber, at det potentielle skifte indebærer, at hun flytter fra Horsens.

Annonce

Føler sig ikke behandlet ordentligt

Frederikke Mono Rasmussen kom til HH Elite i 2016 og var indtil nu den spiller i truppen, som havde været længst tid i klubben.

Hun fortæller, at det - som kulturbærer - har været hårde fire-fem måneder på sidelinjen.

- Det er tydeligt for enhver, at der ikke er andre klubber, som har fire keepere i truppen. Heller ikke tre. Og det var ikke det, vi fik at vide, var planen.. Det er nok et definitionsspørgsmål, om det er urimeligt, men i bund og grund føler jeg mig ikke behandlet ordentligt, siger Frederikke Mono Rasmussen.

Med undtagelse af det seneste halvår ser hun dog positivt på tiden i HH Elite.

- Det har været sindssygt fedt at være med til at bygge et hold op. Jeg har følt mig som en central spiller, og det har helt klart rustet mig videre i karrieren at være med til den succes, det var at rykke op, siger Frederikke Mono Rasmussen.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce