Annonce
Erhverv

Danske Stenhuggerier har købt Gudnason Granit

Danske Stenhuggerier har nu overtaget et andet firma i branchen, nemlig Gudnason Granit. Arkivfoto: Morten Pape
Fire midt- og vestjyske filialer fra Gudnason Granit kommer ind under Danske Stenhuggerier A/S.
Annonce

Midt- og vestjylland: Danske Stenhuggerier A/S, der har hovedsæde i Nørre Snede, har for nylig opkøbt stenhuggerfirmaet Gudnason Granit, der har afdelinger i Give, Grindsted, Esbjerg og Herning.

De godt 20 medarbejdere fra Gudnason Granit fortsætter, og den tidligere ejer af firmaet, Lars Gudnason, fortsætter også som medarbejder.

- Det er et naturligt match. Det er egentlig bare et generationsskifte, og der kommer ikke til at ske nogen ændringer for medarbejderne. Lars Gudnason blev 60 år her i februar og kontaktede mig for at høre, om det kunne være interessant at lave en overtagelse, hvor han indgik i det daglige, fortæller Carsten Christensen, der er direktør for Danske Stenhuggerier.

For Danske Stenhuggerier betyder opkøbet, at firmaet får en større udbredelse i det vestjyske samt i Give og opland.

- Vi har ikke haft meget i Vestjylland, det siger sig selv, så på den måde passer vi rigtig fint sammen. Det er det mest naturlige match, der kunne laves, forklarer Carsten Christensen.

Ud over de fire filialer i Gudnason Granit har firmaet også en række henvisningsudstillinger i Brædstrup, Tørring, Brande, Ølgod, Tarm og Outrup og de fortsætter. Udstillingen i Brædstrup bliver serviceret fra Nørre Snede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce