Annonce
HH Elite

Daniela Gustin kæmper stadig for OL-billet

- Jeg har ikke opgivet at komme til OL i Japan, siger Horsens' højre fløj.

Horsens: Jeg har ikke opgivet at komme med til OL. Jeg kæmper for min chance, siger Daniela Gustin med 31 A-landskampe på bagen.

Daniela Gustin var fast mand på landsholdet, indtil hun blev skadet under en slutrunde i 2018. Hun pådrog sig en korsbåndsskade. I to sæsoner har hun kæmpet for at vende tilbage til toppen, men er blevet sat tilbage af følgeskader, bl.a. fiberskader undervejs.

Det har påvirket hendes spil, så hun kun i glimt har ramt formen.

Annonce

Det skete i tirsdagens kamp mod Ajax, hvor hun rykkede fri og scorede fire flotte mål fra højre fløj.

- Tomas Axer, vores nye landstræner, har bebudet, at han vil tage en tur rundt til de svenske spillere i den danske liga. Jeg kan godt ærgre mig over, at han ikke var i Horsens i aften, men måske kommer han næste gang, siger Daniela Gustin.

- Vi er fire kandidater til højre fløj, bl.a. Nathalie Hagman, siger hun.

Nathalie Hagman spillede ikke noget stort EM for Sverige, og pladsen på højre fløj kan blive åben, hvis Daniela Gustin finder de takter, der skaffede hende 31 A-landskampe.

- Vi skal spille OL-kval-kampe mod Spanien og Argentina i marts, og det kan være et signal om, hvem landstræneren satser på, siger Daniela Gustin.

Her må Sverige stille med 16 mand, men OL-truppen er kun på 14 mand. Det er uvist, om den svenske træner stiller med en eller to spillere på højre fløj.

Daniela Gustins kontrakt med HH Elite udløber efter denne sæson. Hun er en løntung spiller og får ikke ny kontrakt i Horsens. Hun bor i Flensburg sammen med Hampus Wanne.

- Jeg håber at finde en klub, så jeg kan blive boende i Flensburg sammen med Hampus, men hvis det ikke kan lade sig gøre, må jeg flytte efter håndbolden, erkender hun.

Før Horsens-tiden spillede hun i Bietigheim, der lå 10 timer fra Flensburg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce