Annonce
HH Elite

Dårlig timing af DHF

Jørgen Møller er modstander af en nedskæring af turneringen til 12 hold. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Tåbeligt at bruge tv-tid på debatten i stedet på de afgørende håndboldkampe, siger Jørgen Møller.

Horsens: Jørgen Møller, direktør for HH Elite, er meget utilfreds med DHF-formand Per Bertelsens forslag om at skære truppen ned fra 14 til 12 hold.

- Det er dårlig timing, siger Jørgen Møller. Sidst vi diskuterede emnet, blev vi enige om, at det skulle sættes på pause, indtil covid-19 var overstået, og mig bekendt er covid-19 ikke overstået endnu.

- Ledelsen i klubberne har så mange opgaver, der skal løses omkring kompensationsansøgninger og meget andet, at det er vanvittigt, der skal bruges tid på den fremtidige struktur nu.

- Jeg synes, det fylder for meget omkring tv-kampene. Det skal dreje sig om håndbold og kampene, ikke om strukturen, og det bør drøftes internt i organisationerne, ikke som optakt til en vigtig tv-kamp i medierne.

- Det principielle omkring antallet af hold er, at det handler om talentudvikling. De unge talenter kommer til de mindre hold som f.eks. Ajax og Skanderborg og udvikler sig, så de kan komme til større klubber og landsholdet. Se bare på Kristina Jørgensen, Laura Damgaard og Anne Kristensen, der alle startede i Skanderborg, og som nu er på landsholdet, siger Jørgen Møller.

Forslaget kan tidligst træde i kraft fra turneringen 2022-23.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce