Annonce
Horsens

Claus Mogensen: HH Elite kommer i slutspillet

Claus Mogensen, der har en fortid som træner i HH, forventer at HH Elite i denne sæson kommer med i slutspillet. Arkivfoto: Ole Nielsen
Den tidligere Horsens-træner har analyseret HH Elites pokalkamp mod Vendsyssel og er forberedt til onsdagens premierekamp.

København: HH Elite spiller premierekamp onsdag kl. 19 ude mod København, der har den tidligere Horsens-træner Claus Mogensen som træner.

- HH Elite er langt stærkere end sidste år. De har fået syv nye spillere, men holdet virker allerede godt sammenspillet, og jeg forventer, at Horsens-holdet kommer med i slutspillet i denne sæson, siger Claus Mogensen.

Annonce

De otte til slutspillet

- Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

- Vi har fået to spillere langtidsskadet, men vi har et udmærket hold. Vi mister spillere til udlandet, men der er ikke noget at stille op, når en spiller kan tjene syv gange så meget som i vores klub. Jeg er dog glad for at kunne tiltrække spillere, fordi vi ligger tæt på Sverige, og fordi vi har en fantastisk sundhedssektor, siger Claus Mogensen.


Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

Claus Mogensen


Annonce

Lang pause

- Min største bekymring er, at det er mere end fem måneder, siden vi sidst har spillet, og man ved aldrig, hvordan tingene fungerer efter sådan en lang pause, siger Københavns træner, der oprindeligt er fra Skanderborg, hvor han stadig bor sammen med sin kone, den svenske rekordholder Åsa Eriksson Mogensen med 251 landskampe.

- Vi har tre U19-spillere med i vores startopstilling, og det er spændende at arbejde med talentudvikling af så unge talenter, siger han.

Claus Mogensen var manden bag det danske mesterskab i København, men hans hold er siden blevet overhalet af tre andre klubber, og hans chancer for at vinde DM igen er ikke så store.

- Jeg er glad for at være i København. Min kontrakt udløber efter denne sæson, men jeg vil gerne fortsætte, siger Claus Mogensen.

Annonce

Samme bagspillere

Han har studeret en videooptagelse af HH's pokalkamp mod Vendsyssel, og han føler sig godt forberedt til aftenens kamp. Det samme gør Horsens-træner Lars Frederiksen, der har set Københavns kamp mod Nykøbing Falster i den sidste afpudsning.

- Vi går altid efter at vinde, og målet er at skabe en overraskelse i København, siger Lars Frederiksen. Alle spillere er klar. København stiller med samme bagspillere som sidste år, men de er svækket på stregen. Vi får målene mere spredt i denne sæson. Jeg glæder mig især til at se vore fløje, der har gjort det godt.

HH Elite spiller to hjemmekampe i næste uge mod Vendsyssel og Aarhus United. Horsens-holdet har ikke fået en eneste tv-kamp på nuværende tidspunkt.

- Det betyder ikke så meget. Se bare på Ajax, der havde en tv-kamp mod Viborg. Det går vi ikke op i, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce