Annonce
Horsens

Claus Mogensen: HH Elite kommer i slutspillet

Claus Mogensen, der har en fortid som træner i HH, forventer at HH Elite i denne sæson kommer med i slutspillet. Arkivfoto: Ole Nielsen
Den tidligere Horsens-træner har analyseret HH Elites pokalkamp mod Vendsyssel og er forberedt til onsdagens premierekamp.

København: HH Elite spiller premierekamp onsdag kl. 19 ude mod København, der har den tidligere Horsens-træner Claus Mogensen som træner.

- HH Elite er langt stærkere end sidste år. De har fået syv nye spillere, men holdet virker allerede godt sammenspillet, og jeg forventer, at Horsens-holdet kommer med i slutspillet i denne sæson, siger Claus Mogensen.

De otte til slutspillet

- Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

- Vi har fået to spillere langtidsskadet, men vi har et udmærket hold. Vi mister spillere til udlandet, men der er ikke noget at stille op, når en spiller kan tjene syv gange så meget som i vores klub. Jeg er dog glad for at kunne tiltrække spillere, fordi vi ligger tæt på Sverige, og fordi vi har en fantastisk sundhedssektor, siger Claus Mogensen.


Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

Claus Mogensen


Annonce

Lang pause

- Min største bekymring er, at det er mere end fem måneder, siden vi sidst har spillet, og man ved aldrig, hvordan tingene fungerer efter sådan en lang pause, siger Københavns træner, der oprindeligt er fra Skanderborg, hvor han stadig bor sammen med sin kone, den svenske rekordholder Åsa Eriksson Mogensen med 251 landskampe.

- Vi har tre U19-spillere med i vores startopstilling, og det er spændende at arbejde med talentudvikling af så unge talenter, siger han.

Claus Mogensen var manden bag det danske mesterskab i København, men hans hold er siden blevet overhalet af tre andre klubber, og hans chancer for at vinde DM igen er ikke så store.

- Jeg er glad for at være i København. Min kontrakt udløber efter denne sæson, men jeg vil gerne fortsætte, siger Claus Mogensen.

Annonce

Samme bagspillere

Han har studeret en videooptagelse af HH's pokalkamp mod Vendsyssel, og han føler sig godt forberedt til aftenens kamp. Det samme gør Horsens-træner Lars Frederiksen, der har set Københavns kamp mod Nykøbing Falster i den sidste afpudsning.

- Vi går altid efter at vinde, og målet er at skabe en overraskelse i København, siger Lars Frederiksen. Alle spillere er klar. København stiller med samme bagspillere som sidste år, men de er svækket på stregen. Vi får målene mere spredt i denne sæson. Jeg glæder mig især til at se vore fløje, der har gjort det godt.

HH Elite spiller to hjemmekampe i næste uge mod Vendsyssel og Aarhus United. Horsens-holdet har ikke fået en eneste tv-kamp på nuværende tidspunkt.

- Det betyder ikke så meget. Se bare på Ajax, der havde en tv-kamp mod Viborg. Det går vi ikke op i, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Unge skræmte gæster ved 60 års fødselsdagsfest på sognegård: - De truede med kniv og var iført elefanthuer

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

HH Elite

Serbisk eks-landsholdsspiller bankede det yderste lag rust af i HH Elites storsejr: - Jeg kan give meget, meget mere

Sport

HfS sejrede på udebane, da Søren Jochumsen agerede vikar i målet: Holdet er et mulehår fra at indfri sæsonens målsætning

Nye våben har bremset 300 mulige stråmandsdirektører

Hedensted For abonnenter

Poul spejder efter kloakarbejderne: Spildevands-selskab har brugt alle pengene på nye udstykninger

HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite viser klassen og vinder stort i Holstebro

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

Horsens For abonnenter

Dorthe fik kørt benene over af en lastbil: Jeg kan huske det hele, men angsten fyldte mere end smerten

Odder

Syv nye padelbaner på vej: Håndboldstjerner med i nyt stort padelcenter

Annonce