Annonce
Horsens

Claus Mogensen: HH Elite kommer i slutspillet

Claus Mogensen, der har en fortid som træner i HH, forventer at HH Elite i denne sæson kommer med i slutspillet. Arkivfoto: Ole Nielsen
Den tidligere Horsens-træner har analyseret HH Elites pokalkamp mod Vendsyssel og er forberedt til onsdagens premierekamp.

København: HH Elite spiller premierekamp onsdag kl. 19 ude mod København, der har den tidligere Horsens-træner Claus Mogensen som træner.

- HH Elite er langt stærkere end sidste år. De har fået syv nye spillere, men holdet virker allerede godt sammenspillet, og jeg forventer, at Horsens-holdet kommer med i slutspillet i denne sæson, siger Claus Mogensen.

De otte til slutspillet

- Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

- Vi har fået to spillere langtidsskadet, men vi har et udmærket hold. Vi mister spillere til udlandet, men der er ikke noget at stille op, når en spiller kan tjene syv gange så meget som i vores klub. Jeg er dog glad for at kunne tiltrække spillere, fordi vi ligger tæt på Sverige, og fordi vi har en fantastisk sundhedssektor, siger Claus Mogensen.


Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

Claus Mogensen


Annonce

Lang pause

- Min største bekymring er, at det er mere end fem måneder, siden vi sidst har spillet, og man ved aldrig, hvordan tingene fungerer efter sådan en lang pause, siger Københavns træner, der oprindeligt er fra Skanderborg, hvor han stadig bor sammen med sin kone, den svenske rekordholder Åsa Eriksson Mogensen med 251 landskampe.

- Vi har tre U19-spillere med i vores startopstilling, og det er spændende at arbejde med talentudvikling af så unge talenter, siger han.

Claus Mogensen var manden bag det danske mesterskab i København, men hans hold er siden blevet overhalet af tre andre klubber, og hans chancer for at vinde DM igen er ikke så store.

- Jeg er glad for at være i København. Min kontrakt udløber efter denne sæson, men jeg vil gerne fortsætte, siger Claus Mogensen.

Annonce

Samme bagspillere

Han har studeret en videooptagelse af HH's pokalkamp mod Vendsyssel, og han føler sig godt forberedt til aftenens kamp. Det samme gør Horsens-træner Lars Frederiksen, der har set Københavns kamp mod Nykøbing Falster i den sidste afpudsning.

- Vi går altid efter at vinde, og målet er at skabe en overraskelse i København, siger Lars Frederiksen. Alle spillere er klar. København stiller med samme bagspillere som sidste år, men de er svækket på stregen. Vi får målene mere spredt i denne sæson. Jeg glæder mig især til at se vore fløje, der har gjort det godt.

HH Elite spiller to hjemmekampe i næste uge mod Vendsyssel og Aarhus United. Horsens-holdet har ikke fået en eneste tv-kamp på nuværende tidspunkt.

- Det betyder ikke så meget. Se bare på Ajax, der havde en tv-kamp mod Viborg. Det går vi ikke op i, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Navne For abonnenter

Tvillinger kan ikke få nok af hinanden: Vores familier kan godt blive lidt trætte af det, når vi har været sammen fire aftener i træk

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Radikale har fravalgt Socialdemokratiet i valgforbund: Det er et demokratisk problem, at S har så stor magt

Erhverv For abonnenter

Bekymrede beboere i sydbyen: Hvad er en lokalplan egentlig værd, hvis man kan dispensere fra den uden hæmninger?

Kultur

Ny modstrømsbusrute efter kanoturen er et hit: Men der mangler en medstrømsbus, så man bedre kan opdele sejlturen

Horsens

16-årig og 17-årig anholdt: Højlydt, frembrusende og råbte 'politivold' efter betjente

Sport

Fornem OL-start for Anne-Marie Rindom

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Lad os udvikle Lilli Gyldenkildes Torv til noget fantastisk: Skal vi tale Horsens op eller ned?

Kultur

28-årig horsensianer har tit været gæst til musical: Nu går han på scenen som en skræmt løve

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Odder

Buschauffør sagde op på grund af billetsnyderi: - Halvdelen betaler ikke for turen

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

Sport

Mixeddouble var tæt på at slå top-par: Horsensiansk badmintonspiller så godt som ude af OL

Erhverv For abonnenter

75-årig forvalter arbejder på fuld tid og fejrer 50-års jubilæum: Jeg stopper, når jeg bliver gammel

Horsens

Risiko for farligt vejr: DMI varsler risiko for kraftig regn og lokale skybrud

Annonce