Annonce
Horsens

Claus Mogensen: HH Elite kommer i slutspillet

Claus Mogensen, der har en fortid som træner i HH, forventer at HH Elite i denne sæson kommer med i slutspillet. Arkivfoto: Ole Nielsen
Den tidligere Horsens-træner har analyseret HH Elites pokalkamp mod Vendsyssel og er forberedt til onsdagens premierekamp.

København: HH Elite spiller premierekamp onsdag kl. 19 ude mod København, der har den tidligere Horsens-træner Claus Mogensen som træner.

- HH Elite er langt stærkere end sidste år. De har fået syv nye spillere, men holdet virker allerede godt sammenspillet, og jeg forventer, at Horsens-holdet kommer med i slutspillet i denne sæson, siger Claus Mogensen.

De otte til slutspillet

- Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

- Vi har fået to spillere langtidsskadet, men vi har et udmærket hold. Vi mister spillere til udlandet, men der er ikke noget at stille op, når en spiller kan tjene syv gange så meget som i vores klub. Jeg er dog glad for at kunne tiltrække spillere, fordi vi ligger tæt på Sverige, og fordi vi har en fantastisk sundhedssektor, siger Claus Mogensen.


Viborg, Esbjerg og Odense er de tre bedste hold. De er et stykke foran os andre. Derefter kommer vi, Herning-Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg-Voel og Horsens. Jeg ser disse otte hold som en del af slutspillet.

Claus Mogensen


Annonce

Lang pause

- Min største bekymring er, at det er mere end fem måneder, siden vi sidst har spillet, og man ved aldrig, hvordan tingene fungerer efter sådan en lang pause, siger Københavns træner, der oprindeligt er fra Skanderborg, hvor han stadig bor sammen med sin kone, den svenske rekordholder Åsa Eriksson Mogensen med 251 landskampe.

- Vi har tre U19-spillere med i vores startopstilling, og det er spændende at arbejde med talentudvikling af så unge talenter, siger han.

Claus Mogensen var manden bag det danske mesterskab i København, men hans hold er siden blevet overhalet af tre andre klubber, og hans chancer for at vinde DM igen er ikke så store.

- Jeg er glad for at være i København. Min kontrakt udløber efter denne sæson, men jeg vil gerne fortsætte, siger Claus Mogensen.

Annonce

Samme bagspillere

Han har studeret en videooptagelse af HH's pokalkamp mod Vendsyssel, og han føler sig godt forberedt til aftenens kamp. Det samme gør Horsens-træner Lars Frederiksen, der har set Københavns kamp mod Nykøbing Falster i den sidste afpudsning.

- Vi går altid efter at vinde, og målet er at skabe en overraskelse i København, siger Lars Frederiksen. Alle spillere er klar. København stiller med samme bagspillere som sidste år, men de er svækket på stregen. Vi får målene mere spredt i denne sæson. Jeg glæder mig især til at se vore fløje, der har gjort det godt.

HH Elite spiller to hjemmekampe i næste uge mod Vendsyssel og Aarhus United. Horsens-holdet har ikke fået en eneste tv-kamp på nuværende tidspunkt.

- Det betyder ikke så meget. Se bare på Ajax, der havde en tv-kamp mod Viborg. Det går vi ikke op i, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Har du prøvet en sofari? Nu inviterer kendt landmand indenfor

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce