Annonce
Horsens HK

Camilla Madsen: Tiden arbejder for os

Camilla Madsen: - Vi arbejder hårdt på at blive bedre, og vi spillede en flot første halvleg mod Silkeborg-Voel. Foto: Ole Nielsen

Horsens: Tiden arbejder for os. Vi arbejder hårdt på træningsbanen. Vi træner fem gange om ugen, og vi lærer hinanden bedre at kende.

Det siger Camilla Madsen, tidligere Fredericia HK, som i sidste sæson var med til at spille Horsens håndboldklub op i ligaen.

- Vi spillede en flot første halvleg mod Silkeborg, og vi tænker ikke på, hvem der ender med at blive den ene nedrykker i ligaen. Vi har fokus på én kamp ad gangen. Vi går efter fremgang, når vi spiller, og vi fortsætter med at tro på det, vi laver.

- Det bliver en stor opgave på fredag ude mod København, der er et af holdene fra den øverste halvdel, men vi glæder os til opgaven og tror, vi får en sjov kamp i København, siger Camilla Madsen, der læser dansk og idræt ved siden af håndbolden i Horsens.

Hun er en af fem spillere, der bor i Aarhus. De skiftes til at køre.

Gensyn med Claus Mogensen

Claus Mogensen fra Skanderborg, tidligere træner i Horsens, er cheftræner i København. Han har ført Københavns Håndbold til det første danske mesterskab i mange år til hovedstaden. Han var i fokus for nylig, da han fik sin fysioterapeut til at trykke på time-out-knappen, mens modstanderne fra Nykøbing Falster var i angreb.

Det gav ham to spilledages karantæne, men han er fri af karantænen.

Claus Mogensen plejer at have et svensk hold, spækket med landsholdsspillere, men nu har han flere nationaliteter på sit hold og kommunikerer på engelsk med spillertruppen.

Onsdag aften var der returkamp mod Nykøbing Falster, denne gang i pokalen, og København spillede sig i Final Four med en sejr på 27-23 i Nykøbing Falster.

Den unge målmand Amalie Milling, tidligere HIK, spillede en stor kamp i det københavnske mål. Hun er med i landsholdstruppen og fremtidens målmand sammen med Anne Kristensen, tidl. Skanderborg, nu Viborg.

Debbit Bont scorede otte mål på otte forsøg fra højre fløj, og den danske landsholdsspiller Mia Rej gjorde sin skyldighed med fem mål.

Larissa Nusser, Linn Blohm og Aimée Von Pereira var andre profiler i tv-kampen mod Nykøbing Falster, og dem får Horsens fornøjelsen af på fredag. Det ligner en stor mundfuld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce