Annonce
Brædstrup

Byggefirma går nye veje: Holder julemarked i gammel trælasthandel

Den tidligere trælasthandel er velegnet til et julemarked og andre arrangementer, mener Rasmus Hansen fra JD Byg. Foto: Henrik Sandvad
Brædstrup mangler et julemarked for hele byen, mener man hos JD Byg. Byggefirmaet stiller derfor i år sin gamle trælasthandel til rådighed og åbner op for et stort julemarked søndag 8. december.

Brædstrup: Normalt er det byggeri og salg af haller til industri og landbrug, der fylder for byggefirmaet JD Byg i Brædstrup, men søndag 8. december bliver virksomheden pludselig meget mere julet. Da slår virksomheden nemlig dørene op i den tidligere trælasthandel på Vestervangen for at holde et stort julemarked for hele byen.

- Vi har den gamle trælasthandel fra Stark, som bare står, og vi stadig ikke ved, hvad vi skal bruge til. Vi fik derfor den idé, at vi vil prøve at bruge den til et julemarked. Det gør vi for at slå et slag for byen og styrke det sociale liv i Brædstrup. Der er mange små julemarkeder rundt omkring, men der er ikke et stort marked for hele byen. Det prøver vi at rode bod på nu, siger Rasmus Hansen, medindehaver i JD Byg.

Annonce

Der er mange små julemarkeder rundt omkring, men der er ikke et stort marked for hele byen. Det prøver vi at rode bod på nu.

Rasmus Hansen, medindehaver i JD Byg

Et forsøg

Indtil videre har over 20 meldt sig til at have en bod ved julemarkedet, og det er alt fra private til foreninger og erhvervsfolk.

Julemarkedet vil således indeholde alt, hvad der kan få julestemningen i vejret hos de fleste. Lions Club i Brædstrup vil have en stand med gløgg og æbleskiver. Spejderne vil sælge juletræer, og Brædstrup Rideklub vil tilbyde ponyridning til de mindste. Derudover vil der være juleklip, og der vil være boder med salg af alt fra tøj, Tupperware, diverse juleting samt pølser og drikkevarer i boden fra Brædstrup IF.

- Det hele er på forsøgsbasis i år, men hvis opbakningen er god til julemarkedet, kan vi godt finde på at gøre det igen eller lave andre arrangementer i hallen, siger Rasmus Hansen.

Marked for alle

JD Byg flyttede ind i det tidligere Stark på Vestervangen i 2018. Samme år begyndte firmaet byggeriet af byens nye Jem & Fix, som åbnede i marts i år.

- Julemarkedet er også for at vise os lidt frem. Jem & Fix er heldigvis kommet rigtig godt i gang, men vi vil jo gerne have nogle flere virksomheder ind på vores erhvervsområde. Så ved at åbne dørene kan det være, at der er nogle, der får interesse for stedet, siger Rasmus Hansen.

Hos JD Byg håber de på en god opbakning til markedet, der foregår søndag 8. december i tidsrummet fra klokken 11 til 16.

- Vi håber på, at folk vil bakke op. Julemarkedet henvender sig bredt til alle, og der vil være aktiviteter for børnene, så der vil være lidt for enhver smag, siger Kirsten Daugaard fra JD Byg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Flere byggepladser udsat for tyverier

Annonce