Annonce
AC Horsens

Bud på Lumb: Bo Henriksen har aflyst forhandlinger

En græsk klub har budt på Michael Lumb, men venstrebacken fylder meget i AC Horsens, så han vil blive meget svær at erstatte. Foto: Ole Nielsen.
Den græske klub AE Larissa har budt på Michael Lumb, men AC Horsens har dårligt råd til at undvære venstrebacken.
Annonce

Horsens: AC Horsens' manager Bo Henriksen har efterhånden mange gange slået fast, at han skal af med spillere for at skaffe midler til at putte i en ekstra angriber til truppen.

Men det var ikke lige Michael Lumb, han havde i tankerne i forhold til at luge ud i truppen. Venstrebacken har tiltrukket sig opmærksomhed fra græske AE Larissa. Klubben har også afgivet et bud, men Bo Henriksen har afvist det blankt.

- Som udgangspunkt vil vi ikke stå i vejen for Michael Lumb. Sådan har vi det i forhold til alle vores spillere, men det kan kun blive aktuelt, hvis vi får et fint tilbud, siger Bo Henriksen.

Det var grækernes første udspil ikke.

- Vi var meget meget langt fra hinanden, så vi forhandler ikke. Det tilbud, som jeg modtog var ikke i nærheden af at være interessant, siger Bo Henriksen, der ikke har hørt tilbage fra den græske klub.

AC Horsens købte Michael Lumb i Lyngby for halvandet år siden, og han har kontrakt med AC frem til sommeren 2021.

Michael Lumb har siden sin ankomst haft en stor rolle i AC Horsens både defensivt og offensivt. I efteråret blev han noteret for to scoringer og tre assists.

- Hvis vi skal sælge Michael Lumb, skal der være så mange penge i handlen, at vi har råd til at købe en erstatning, og det kan blive svært, når man tænker på de mål og oplæg, som Michael Lumb har bidraget med på vores hold, siger Bo Henriksen.

Hvis skarpheden foran modstandernes mål havde været større i efteråret, havde Michael Lumb uden tvivl stået noteret for flere målgivende afleveringer. I forhold til hans offensive bidrag har AC Horsens ikke en naturlig afløser i truppen.

Jonas Thorsen er det bedste bud, men hans store løbearbejde er der mere brug for på midtbanen. De andre alternativer hedder Mikkel Qvist, Alexander Ludwig eller Rune Frantsen, der dog så vil være hæmmet af at være højrebenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Erfaren familie vil lære andre at vandre

Annonce