Annonce
Skanderborg

Brandvæsnet massivt til stede: Lade helt overtændt

Ilden har godt fat på en gård ved Hvolbæk. Foto: presse-fotos.dk

Hvolbæk: Østjyllands Brandvæsen har det meste af lørdagen været til stede på Hvolbækvej i nærheden af Hvolbæk øst for Skanderborg, hvor der var brand i en lade på en gård.

- Vi er derude med to automobilsprøjter og tre tankvogne. Vi er ret massivt til stede derude, sagde operationschef Thomas Jørgensen kort efter udbruddet.

Laden var overtændt og stod ikke til at redde, og derfor var opmærksomheden rettet mod de omkringliggende ting.

Annonce

- Vores fokus er på at redde hovedhuset. Det bør umiddelbart ikke være i fare, sagde Thomas Jørgensen, som skulle vise sig at få ret i sin forudsigelse, da missionen om at redde hovedhuset lykkedes.

Da brandvæsnet ankom til stedet, efter at branden var blevet anmeldt klokken 11:14, kom en melding om, at der var gasflasker i laden, men de blev hurtigt reddet ud.

- Det udviklede sig ellers ret hurtigt derude. Laden var fyldt med halm, så vi har også Beredskabsstyrelsen inde over med en redningsgrab, sagde operationschefen.

Lørdag aften lød meldingen på, at brandvæsnet ville være færdige på stedet omkring klokken 20:30. På det tidspunkt var der ikke nogen åbenlys brandårsag, og politiets teknikere må derfor på arbejde for at afklare, hvordan ilden er opstået.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Odder For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Sport

Hedensted-spillere ramt af corona

Annonce