Annonce
Ikast-Brande

Bil-entusiast mistede sin special-BMW, der endte i Hampen Sø

Denne BMW 535d blev stjålet i København 23. april. Torsdag 13. maj blev den fundet i Hampen Sø. Billedet bringes med ejerens tilladelse. Foto: Yordan Atanasov
28-årige Yordan Atanasov fik stjålet sin BMW i København 23. april. Tre uger senere dukkede den op af Hampen Sø.

Hampen: Den BMW, der forleden blev fisket op af Hampen Sø af politiet, var kommet langt fra sin hjemegn.

En 28-årig mand fra København, Yordan Atanasov, siger til Horsens Folkeblad, at det er hans bil, en BMW 535d årgang 2010, der blev stjålet fra Sydhavn i København den 23. april.

Yordan Atanasov, der ifølge sin Facebook-profil arbejder som it-udvikler for TDC, erklærer, at han blev meget frustreret over at se sin bil i Hampen Sø.

Annonce

- Jeg har fået at vide, at bilen er totalskadet. Det var en meget speciel bil, som blev importeret fra Tyskland for nogle år siden, og den havde en masse specialudstyr, fortæller han til Horsens Folkeblad.

Han efterlyste bilen med adskillige opslag på sociale medier, og han udlovede endda en dusør på 25.000 kroner. Men uden held.

Torsdag eftermiddag fandt Midt- og Vestjyllands Politi bilen i Hampen Sø, og den nyhed nåede også til København. Ifølge politiet var ruderne i siden af bilen rullet ned, nummerpladerne manglede, og stelnummeret var slebet væk. Speederen var blevet aktiveret ved at et stykke træ var sat i klemme, og dørpanelerne lå på en bænk.

I skrivende stund har Midt- og Vestjyllands Politi ikke flere oplysninger i sagen.

Venter på politiet

- Jeg kontaktede politiet, så snart jeg så nyheden. Jeg var ikke i tvivl om, at det var min bil. Der ingen helt tilsvarende i Danmark, og jeg kunne genkende flere detaljer. Politiet fortalte, at de var i gang med undersøgelser, og de har lovet at vende tilbage til mig på mandag. Lige nu er det jo ferie, så der er åbenbart ikke tid til min sag i øjeblikket, siger Yordan Atanasov.

- Måske har mine mange opslag skræmt tyvene til at fjerne nummerpladerne og stelnummeret, eller også er den blevet brugt til noget kriminelt. Men hvorfor kunne de ikke bare efterlade bilen i en skov eller lignende, spørger han undrende.

Yordan Atanasov fortæller, at hans Facebook-opslag resulterede i en masse negative kommentarer:

- Det har været meget frustrerende. Folk har beskyldt mig for alt muligt. Men jeg ville bare gerne have min bil tilbage. Det er ikke en millionær-bil, den har en værdi af omkring 270.000 kroner, men den betød meget for mig, siger han.

- Jeg er bilentusiast og har altid holdt meget af BMW - jeg har ejet flere forskellige og har aldrig før haft problemer med dem. Denne bil var en specialmodel, som jeg havde søgt efter længe. Og endelig i januar fandt jeg den, og jeg var så glad. Men kun fire måneder senere blev min drømmebil stjålet, lyder det fra Yordan Atanasov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Horsens Frejas første nederlag

Annonce