Annonce
Kultur

BBC-show med 70 millioner seere anbefaler Prison Ink

Prison Ink er en af de oplevelser i Danmark, som får en anbefaling med på vejen af BBC Travel Show. Arkivfoto: Søren E. Alwan
- Det er da lidt pudsigt, at de uden videre har fået øje på os, siger Jakob Schultz fra den store tatoveringsmesse på Fængslet.
Annonce

Horsens: Den store tatoverings-festival Prison Ink får jævnligt omtale i medierne for sin evne til at samle nogle af verdens bedste tatovører til den årlige messe i Horsens. Nu er der også prikket hul igennem til omtale hos en af de helt tunge drenge på det globale medie-marked.

Ifølge Jakob Schultz, der er med til at arrangere Prison Ink, har britiske BBC fået øje på arrangementet, der er blevet afviklet i de seneste fem år på Fængslet.

På kanalen BBC World sendes rejseprogrammet "The BBC Travel Show", og i en kommende udsendelse, der sætter fokus på Danmark som destination i 2020, fremhæves Prison Ink som en af de oplevelser, man bør besøge i landet.

- Det, jeg har fået at vide, er, at det er del af et indslag i programmet om, hvad man kan lave, hvis man besøger Danmark næste år. Det kan godt være, at det ikke er en kæmpeting i udsendelsen, men jeg synes, det er pudsigt, at de uden videre har fået øje på lige netop os, siger Jakob Schultz.

- Det er svært at sige, om det kan have en effekt. Jeg ved ikke, hvor mange danskere, der ser programmet, og det er også svært at sige, hvor mange i udlandet der kunne finde på at rejse hertil, fordi de har opdaget, at vi eksisterer.

Jakob Schultz

Annonce

71 millioner seere

Uanset mængden af omtale i udsendelsen, som vises på BBC World både 23. og 24. november, er "BBC Travel Show" ikke et hvilket som helst tv-show.

Jakob Schultz forklarer, at seertallet er omkring 71 millioner.

Det naturlige PR-potentiale, der er i den slags tal, får dog ikke umiddelbart arrangøren til at forvente turist-stormløb på Prison Ink, der plejer at blive besøgt af et par hundrede tatovører og 4000-5000 publikummer.

- Det er svært at sige, om det kan have en effekt. Jeg ved ikke, hvor mange danskere der ser programmet, og det er også svært at sige, hvor mange i udlandet der kunne finde på at rejse hertil, fordi de har opdaget, at vi eksisterer, siger Jakob Schultz, som ikke desto mindre glæder sig over omtalen.

Annonce

Flere gode navne booket allerede

Uanset om BBC er med på sidelinjen eller ej, er interessen for Prison Ink markant, uddyber han.

- Vi er i gang med at booke tatovører ind til næste år lige nu, og det går godt. Vi har fået nogle gode navne allerede, og det går hurtigt med at sælge pladser (de pladser, de enkelte tatovører har på messen, red.). Vi er kun i november, så det er tilfredsstillende, siger Jakob Schultz, som spår, at der vil være udsolgt, når messen finder sted 21.-23. maj næste år.

Hvis man ikke har adgang til BBC World, kan "BBC Travel Show" også ses på BBC's Youtube-kanal - dog først nogle uger efter, programmet har været vist på tv. Youtube-kanalen finder du her: www.youtube.com/user/room4252

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce