Annonce
Ikast-Brande

Axel Månsson overtager Hotel Dalgas

Axel Månsson (t.v.) ses her sammen med sønnen Asger, som skal stå for den daglige drift af Hotel Dalgas, i forbindelse med indvielsen af hotellejlighederne i Den gamle listefabrik på N. I. Møllers Plads før sommerferien. Arkivfoto: Mikael Lund)
Kendt erhvervsgartner overtager kendt hotel i Brande den 1. september.
Annonce

Brande: Hotel Dalgas på Storegade i Brande bliver nu overtaget af erhvervsgartneren Axel Månsson.

Kort før sommerferien kunne Månsson fejre officiel indvielse af 12 hotellejligheder på N. I. Møllers Plads under navnet ”List Inn”, og nu tager den driftige erhvervsgartner skridtet videre og bliver Brande ukronede hotelkonge med overtagelsen af Hotel Dalgas.

- Vi er glade for, at Marianne og Arne Andersen har valgt at sælge Hotel Dalgas til os efter næsten fyrre års virke på stedet. Efter et kort og konstruktivt forhandlingsforløb har vi aftalt at overtage Hotel Dalgas allerede den 1. september 2020. Hos os er der fortsat mange drømme og tanker som skal bundfælde sig, før vore planer for hotellet er helt på plads, udtaler Axel Månsson.

- Vi ønsker at skabe en rød tråd fra vores produktion af økologiske æg og grøntsager på bedriften, Grarupvej 15, til restauranten og hotellet midt i byen. Kontakten med kunderne i Gårdbutikken Månsson og et positivt samspil med vore gæster ved talrige arrangementer, har inspireret os yderligere til at kombinere økologisk jordbrug og råvarer, med gæster og madoplevelser. Brande er en driftig by, og vi vil gerne bidrage til at skabe liv i byen, fortsætter Månsson.

Annonce

Søn bliver bestyrer

- Hoteldrift er nyt for os, og vi er ydmyge overfor opgaven. Vi ser derfor frem til samarbejdet med nuværende nøglemedarbejdere på hotellet. Vi vil bruge de gode erfaringer og også lære nyt – eksempelvis vil vi benytte ekstern designviden til at opfriske facade, reception og værelser, lyder det fra Axel Månsson.


Brande er en driftig by, og vi vil gerne bidrage til at skabe liv i byen.

Axel Månsson


- Min søn Asger brænder for opgaven og bliver bestyrer af hotellet. Han har ganske jordnære mål for hotellet: ”Et rart sted at være – hvor der kommer mange gæster”. De mere detaljerede planer for udmøntningen af målene skulle gerne være klar i begyndelsen af oktober. Vi vil gerne præsentere skitser og planer ved en reception med en lille forfriskning på Hotel Dalgas – men det bliver desværre først, når der er mere styr på corona-situationen, fortæller Månsson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Horsens

Tirsdagens coronatal i Horsens: Laveste antal nye smittede i over to måneder

Annonce