Annonce
AC Horsens

Anders K. Jacobsen slog hul på målbylden med et hattrick: Sådan har han arbejdet sig ud af scoringskrisen

Anders K. Jacobsen kom langt om længe på måltavlen i AC Horsens. Ti kampe skulle der gå - men så stod den også på hele tre scoringer. Foto: Ole Nielsen
Anders K. Jacobsen var den helt store oplevelse, da AC Horsens søndag besejrede Fremad Amager med 6-1. Den 32-årige angriber skulle gennem hele ti kampe, før han scorede sit første mål i den gule trøje.

Horsens: Forventningerne var store til Anders K. Jacobsen, da AC Horsens i sommertransfervinduet hentede den profilerede angriber fra SønderjyskE til det horsensianske.

Ti kampe skulle der dog gå, før "AK47" kunne lade sig tiljuble af AC Horsens' tilhængere. Søndag fik angriberen endelig prikket hul på bylden, og det var lige det, der skulle til, for at vende den 32-årige Horsens-spiller fra at være mål-løs til målfarlig.

Efter sin første scoring var Anders K. Jacobsen nemlig ikke til at stoppe, og i alt fik han netmaskerne til at blafre tre gange mod 1. divisionsbundproppen fra Fremad Amager.

Annonce

- Vi er effektive og får på mange måder forløst det, vi ikke har kunne forløse de seneste par kampe. Det er dejligt endelig at få tippet kampene over til vores fordel, sagde Anders K. Jacobsen efter kampen.

AC Horsens har haft svært ved at lave mål på det seneste, men Anders K. Jacobsen tror på, at søndagens seks scoringer kan være med til at vende det.

- Det virker til, vi er mere frigjorte i afslutningerne, når vi kommer ind i deres felt. På den korte bane kan det her godt komme til at betyde noget for vores målscoringsstime.

Har prøvet det før

Anders K. Jacobsen har haft en lang karriere i dansk fodbold i blandt andet OB, SønderjyskE og AaB. Det er derfor heller ikke første gang, at den rutinerede angriber oplever en periode uden at komme på tavlen.

- Det har gjort det ekstra svært i denne omgang, at jeg er kommet til et nyt omklædningsrum, hvor jeg selvfølgelig gerne vil bevise mig, sagde Anders K. Jacobsen, som dog ikke har ladet sig påvirke af de manglende mål:

- Jeg tror selv, jeg har været mere rolig end så mange andre. Selvfølgelig er det hårdt at komme til en ny klub som angriber og ikke bidrage med det, man bliver målt på. Det ændrer dog ikke på mine arbejdsopgaver fremadrettet, og jeg skal fortsætte med at bygge på hele tiden.

- Det giver selvfølgelig lidt ro til omgivelserne, og jeg får også vist mine forholdsvis nye holdkammerater, at jeg altså godt kan lave mål, understregede han.

Annonce

Hattrick ændrer ikke på tilgangen

Den horsensianske frontspiller understreger, at angribertjansen ofte handler om marginaler og selvtillid, hvorfor Anders K. Jacobsen ikke har forsøgt at ændre noget i sin tilgang til tilværelsen som fodboldspiller.

- Jeg er generelt god til at nulstille fra kamp til kamp, lige meget om jeg scorer mål eller ej. Jeg forsøger altid at spille en kamp ad gangen og bidrage så godt, jeg kan. Når jeg møder ind i morgen, er det med det samme mindset, som jeg har haft de seneste ti kampe, sagde Anders K. Jacobsen, som dog er klar over, at det ikke er hver dag, man scorer tre mål.

- Jeg skal selvfølgelig også huske at nyde det, indrømmede han.

Jeg er generelt god til at nulstille fra kamp til kamp, lige meget om jeg scorer mål eller ej. Jeg forsøger altid at spille en kamp ad gangen og bidrage så godt, jeg kan.

Anders K. Jacobsen, AC Horsens
Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce