Annonce
AC Horsens

AC Horsens skal forbedre tre ting før mødet med AaB

Jonas Thorsen og AC Horsens jagter revanche for 3-0 nederlaget til Randers FC, når holdet på mandag møder AaB i Aalborg. Foto: Henning Bagger, Scanpix
Jonas Thorsen er ikke bekymret oven på 3-0 nederlaget til Randers FC i premieren.
Annonce

Horsens: AC Horsens kom skidt fra land i Superligaen med et 3-0 nederlag til Randers FC, men Jonas Thorsen, der personligt spillede en god kamp, er ikke slået ud af kurs.

Han har rettet blikket mod opgøret mod AaB på mandag.

- Nederlaget til Randers FC ødelægger ikke noget. Vi har evalueret kampen og parkeret den. Sæsonen er lang, og vi oplevede det samme i begyndelsen af sidste sæson, siger Jonas Thorsen med henvisning til, at AC Horsens dengang tabte med de samme cifre på Casa Arena Horsens til FC Nordsjælland.

AC Horsens vandt efterfølgende med 3-0 over Silkeborg, men spørgsmålet er, om AC Horsens kan gentage det resultat mod AaB på mandag. I sidste sæson løb AC Horsens ind i nogle store nederlag til nordjyderne.

- Vi skal først og fremmest være bedre på dødbolde. Vi måtte ikke lukke tre mål ind på dødbolde mod Randers. Det var frustrerende, for det har vi ikke været vant til, siger Jonas Thorsen.

- Derudover handler det om bare at fortsætte og klø på. Vi har været inde i en god gænge i træningskampene, og det ændrer et enkelt nederlag ikke på. Vi skal oven i være mere kyniske i vores spil, siger AC-spilleren.

- Mod Randers fik vi ikke udnyttet vores gode perioder. Resultatet var skidt, men vi havde reelt de fleste og største chancer lige inden, de fik scoret, siger Jonas Thorsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Store planer for midtbyen

Horsens

Lars mener, at hans 150.000 burhøns har det fantastisk: Intet taler for at nedlægge produktionen

Annonce