Annonce
AC Horsens

AC Horsens ramt af corona - Louka Prip sat ud af spillet

Cheftræner Jens Berthel Askou bidrog med opmuntrende tilråb, da spillerne gennemførte den traditionelle løbetest oven på juleferien. Foto: Morten Pape
AC Horsens manglede fem spillere til træningsstarten og cheftræner Jens Berthel Askous første arbejdsdag på Langmarksvej.
Annonce

Horsens: AC Horsens manglede fem spillere, da Jens Berthel Askou havde første arbejdsdag som klubbens nye cheftræner.

Han bød på den traditionelle løbetest for at teste spillernes form oven på en kort julepause, men en håndfuld spillere fik ikke løbet.

Louka Prip var helt fraværende fra træningen af den årsag, at han er blevet ramt af corona. Han er ikke hårdt ramt, men protokollerne omkring smittede spillere betyder, at han formentlig først kan begynde at træne igen om en uges tid.

- Vi håber, at han kan være med i næste uges træning, siger Jens Berthel Askou.

Jonas Thorsen, Kjartan Finnbogason og Jannik Pohl slap også for løbetesten. Jannik Pohl sluttede 2020 af med at være skadet, og den holder ham stadig ude. Det er en ankelskade, som det tager tid at overvinde.

Jonas Thorsen er på vej tilbage efter en vellykket operation for testikelkræft. Han må træne igen, men han har holdt sig i ro de seneste mange uger.

- Vi skal dosere hans træning rigtigt oven på den pause, siger Jens Berthel Askou.

Kjartan Finnbogason plejede en mindre skade.

- Han måtte løbe uden for hjemme i Island, og det var hårdt for knæene at løbe på fjeldet, som AC-træneren formulerer det.

James Gomez, der netop har fået vekslet en lejeaftale til en permanent kontrakt med AC Horsens, var også fraværende. Den unge spiller fra Gambia har haft svært ved at komme retur til Danmark på grund af manglen på flyafgange, men han skulle være klar til træne med en dags forsinkelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce