Annonce
AC Horsens

AC Horsens på jagt efter en gentagelse

Nicolai Brock-Madsen og Kjartan Finnbogason ligner AC horsens' angrebsduo mod OB. Foto: Michael Svenningsen
Jonas Dal og AC Horsens jagter stadig sæsonens første sejr, men først og fremmest en stabil præstation.

Horsens:  AC Horsens er med to points for de første seks kampe sidst i Superligaen, men der er kun fem point op til OB på 8. pladsen. Netop fynboerne er modstanderne søndag, og det bliver ingen let opgave at få point med hjem over lillebæltsbroen.

Sidst AC Horsens vandt i Odense, var den 28. august 2016. Det var pudsigt nok i 7. spillerunde, og AC Horsens vandt med 1-0 på en scoring af Hallur Hansson.

AC Horsens var tæt på sejren over FC Nordsjælland i søndags, men Farum-mandskabet udlignede tre minutter før slutfløjtet.

Annonce

Målt på præstationen var det et par solide skridt frem oven på den tandløse indsats mod AGF.

- Hvis vi skal blive i den terminologi, vil jeg være tilfreds med at træde vande denne gang. Hvis vi som mod FC Nordsjælland kan være skarpe i de ting, vi gerne vil være, har jeg ikke travlt med, at vi skal tage yderligere syvmileskridt frem i vores udvikling, siger cheftræner Jonas Dal.

Oven på en svingende sæsonstart, hvor udviklingen mest har peget i den forkerte retning, bortset fra kampene mod FC Midtjylland og FC Nordsjælland, er det det store spørgsmål, hvordan AC Horsens kan gentage den præstation mod OB.

- Der er ingen grund til at skrive større bøger om det. Vi havde succes med vores duelspil og på at samle andenboldene op. Det billede har spillerne fra kampen og fra det video, vi har set efterfølgende, siger Jonas Dal.


Der er ingen grund til at skrive større bøger om det. Vi havde succes med vores duelspil og på at samle andenboldene op.

Jonas Dal


Han har også brugt træningen til at understøtte det.

- Vi har ikke haft så meget taktisk træning 11 mod 11. Det har været vigtigere med nogle spil og situationer, hvor spillerne får lov til at gå til hinanden, så vi har holdt vildskaben og aggressiviteten ved lige, siger Jonas Dal.

Gensyn med Ayo Okosun

OB er en anden modstander end FC Nordsjælland, og fynboerne kommer blandt andet med væsentligt mere fysik. Til gengæld er der ikke så meget fart i holdet.

- Vi har mest fokus på os selv lige nu, men det er klart, at OB har en type som Ayo Okosun, der kan slå vores spil i stykker, siger Jonas Dal.

Han må se bort fra Michael Lumb og Bjarke Jacobsen, der er ude med henholdsvis corona-karantæne og spillekarantæne. De må begge være med, når AC Horsens næste søndag møder Sønderjyske.

Jannik Pohl er ude med en dårlig akillessene.

Dermed er der heller ikke lagt op til, at Jonas Dal ændrer meget ved sin startopstilling. Både midtbanen og angrebet leverede en god præstation mod FC Nordsjælland. Kunsten bliver at gentage den mod OB.

AC Horsens' formodede startopstilling. Reserver: Jonas Gemmer, Magnus Jensen, Lirim Qamili, Jacob Buus, Muarmer Brajanac, Michael Lansing. Skader: Jannik Pohl. Karantæne: Bjarke Jacosen, Michael Lumb (corona) Dommer: Jens Maae.
Annonce
Horsens For abonnenter

Langt fra første gang: 35-årig sendte dickpics og truede piger til at sende nøgenbilleder, mens han var i behandlingsdom for tilsvarende kriminalitet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Horsens

Nyt svar fra ministerium: Bådvraget i fjorden kan få lov at blive liggende

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Brædstrup

Udvidelse af hal, julebelysning og en skovtrold: Budgetforlig kastede lidt af hvert af sig

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Få styr på de vigtigste lokale historier på fem minutter

Horsens

Dement beboer gik hjemmefra og blev fundet død: Alle procedurer er fulgt både før og efter, han forlod plejehjemmet

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Sport

Drømmen om OL lever: Dramatisk kollision i kapsejlads var et stort antiklimaks for Horsens-sejler

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jan Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

Horsens

Beboere skal genhuses efter brand i villa

Annonce