Annonce
AC Horsens

AC Horsens holder døren på klem for Ayo Okosun

Ayo Okosun ligner ikke en spiller, der er i AC Horsens til den kommende sæson, men manager Bo Henriksen holder en dør på klem. Foto: Scanpix
AC Horsens arbejder på at forny lejeaftalen med James Gomez, og så skal kræfterne bruges på at sælge, når den sidste kamp er spillet.
Annonce

Horsens: AC Horsens' superligatrup går direkte på sommerferie, hvis holdet står som samlet taber af kampene mod OB. Til gengæld skal Bo Henriksen og hans team i gang med at få truppen til næste sæson endeligt på plads.

I forbindelse med kampen mod OB siger AC Horsens officielt farvel til Matthias Præst, Oliver Drost og Erhan Masovic.

Ayo Okosun og James Gomez har også aftaler, der udløber, men de får ingen blomster.

- Man ved aldrig, hvad der kan ske i fodboldens verden, så det kan måske ende med et gensyn, og så er der jo ingen grund til at sige farvel, siger Bo Henriksen.

Han understreger, at chancen er lille i forhold til Ayo Okosun.

- Der er nok et sted mellem 95 og 99 procent sikkert, at Ayo Okosun ikke kommer tilbage. Han er ejet af FC Midtjylland, så de bestemmer, og vi har ikke pengene til at tilknytte ham igen, siger Bo Henriksen.


Man ved aldrig, hvad der kan ske i fodboldens verden, så det kan måske ende med et gensyn, og så er der jo ingen grund til at sige farvel

Bo Henriksen


FC Midtjylland betalte et større millionbeløb for Ayo Okosun, da han blev hentet til midtjylland for to sæsoner siden, så de lader næppe den stærke midtbanespiller gå gratis.

Ayo Okosun har også luftet muligheden for at komme til at udlandet, ellers er alternativet en dansk klub, for fremtiden ligger i FC Midtjyllland. Det er alle parter enige om.

Annonce

En ny lejeaftale

James Gomez vender derimod måske tilbage til AC Horsens efter ferien.

- Vi arbejder på at forlænge samarbejdet på en eller anden måde. Vi har ikke rigtigt kunnet se ham an i denne halvsæson, fordi reserveholdskampene har været aflyst, siger Bo Henriksen om den 18-årige gambiske forsvarsspiller.

Han har været lejet det seneste halve år, og en ny lejeaftale med en købsoption er formentlig på vej.

Derudover skal AC Horsens have gang i salgsarbejdet. Der skal sælges mindst en spiller, og så er der stadig et stort hængeparti omkring Jeppe Kjær.

Han er en attraktiv spiller med sine 16 år, men AC Horsens vil også gerne forlænge kontrakten med ham.

- Vi skal finde den bedste løsning for alle parter, så Jeppe Kjær får de bedste forudsætninger for at udfolde sit talent. Det taler vi med Jeppe, hans forældre og rådgivere om, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce