Annonce
AC Horsens

AC Horsens har ikke længere en fanklub

Det kniber med opbakningen til AC Horsens på hjemmebanen, og nu har klubbens officielle fanklub opløst sig selv. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens har i en periode kæmpet med at lokke tilskuere på Casa Arena Horsens, og nu har klubbens officielle fanklub opløst sig selv.
Annonce

Horsens:  Som den eneste klub i Superligaen har AC Horsens ikke længere en officiel fanklub. Fanklubben Den Gule Fare har på en generalforsamling valgt at opløse sig selv, så nu resterer kun et salg af inventar fra lokalet, klubben har rådet over i bunden af det ene tårn på Casa Arena Horsens.

Overskuddet og midlerne i fanklubben går til AC Horsens' ungdomsarbejde.

Da fanklubben var på sit højeste niveau i årene omkring AC Horsens' deltagelse i Europa League, var der omkring 700-800 medlemmer, men siden er antallet af støtter raslet ned.

Samarbejdet med AC Horsens har ikke fungeret ret godt, og nu er det så helt slut.

AC Horsens' direktør Kristian Nielsen ærgrer sig.

- Som jeg forstår det, har fanklubben nedlagt sig selv. Det er jeg ærgerlig over, og vi skal selvfølgelig gøre os nogle tanker om, hvad vi så skal gøre, siger Kristian Nielsen.

- Det er stadig muligt at være med i et fællesskab omkring AC Horsens via vores fankontrakter. Vi vil gerne kigge på, hvordan vi kan hjælpe med at bygge en ny fanklub op, men det er ikke let i den nuværende situation med de restriktioner, som corona giver os, siger Kristian Nielsen.

Annonce

AC Horsens vil overtage lokale

Den Gule Fares lokaler i forbindelse med Casa Arena har været lejet hos Horsens Kommune, og det er blandt andet udgifterne til huslejen, som har været med til at koste fanklubben livet.

AC Horsens står dog klar til at overtage lokalet.

- Vi er interesseret i lokalet, så vi skal i dialog med kommunen om mulighederne. Jeg kender ikke fanklubbens lejekontrakt og formalia omkring deres opsigelse af lejemålet, siger Kristian Nielsen.

Han har gjort sig de første tanker om, hvad lokalet skal bruges til.

- En af mulighederne er at lave en bar eller en pub, hvor vores tilskuere kan komme før og efter kampen og hygge sig og på den måde være med til at skabe stemning omkring vores kampe, siger Kristian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce