Annonce
AC Horsens

AC Horsens giver 16-årig tre års kontrakt

Lukas Wagner er blevet udstyret med en tre-årig kontrakt af AC Horsens' sports- og talentchef Niels Erik Søndergård. Foto: AC Horsens

Horsens:  AC Horsens er i takt med udviklingen af klubbens akademi også begyndt at få flere og flere spillere på kontrakt, så de unge talenter er bundet til klubben.

Det seneste skud på stammen er Lukas Wagner, der egentlig har alderen til at være U17-spiller, men han er blevet en fast del af U19-trupppen. Han træner også ugentligt med superligatruppen og har deltaget i de seneste træningskampe mod Hobro og FC Fredericia.

Han har gjort det så overbevisende, at AC Horsens har belønnet ham med en treårig aftale, og der er store forventninger til den 16-årige midtstopper.

- Lukas Wagner er en rigtig dygtig forsvarsspiller med og uden bold. Han har en god pakke, for han er duelstærk, god til at læse spillet, og han er en ledertype, der kommunikerer godt, siger Claus Troelsen, der har titel af Head of Coaching i AC Horsens.

- Vi tror på, at han over de kommende tre år kan gøre sig gældende i superligatruppen, siger Claus Troelsen.

Lukas Wagner kommer fra Hatting-Torsted, der er en af AC Horsens’ samarbejdsklubber. Han begyndte i AC Horsens som U13-spiller og har været i klubben lige siden.
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

AC Horsens

Se videoanalyse og kampens højdepunkter: AC Horsens faldt til jorden i bundopgøret

Annonce