Annonce
AC Horsens

AC Horsens forlænger med syv

Ayo Okosun og Peter Nymann er to af de spillere, der har forlænget deres kontrakt med en måned. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Alle spillere med kontraktudløb 30. juni har forlænget deres kontrakt med en måned.

Horsens: Superligaen er blevet genoptaget, og AC Horsens åbnede med en overraskende sejr over FC Midtjylland på 1-0. På grund af Corona-pausen er turneringen blevet forlænget ind i juli, og derfor er Spillerforeningen og Divisionsforeningen blevet enige om, at alle spillere med kontraktudløb 30. juni skal tilbydes en en måneds forlængelse.

I AC Horsens gælder det seks spillere og Thomas Kortegaard. Sidstnævnte har stoppet sin aktive karriere og arbejder nu som assistenttræner, men han er stadig på en spillerkontrakt.

Og alle syv har sagt ja tak til en forlængelse på en måned.

Det handler om følgende spillere ud over Thomas Kortegaard: Peter Nymann, Ayo Simon Okosun, Erhan Masovic, James Gomez, Matthias Præst og Michael Lansing. Målmanden har dog skrevet under på en kontrakt, der løber til udgangen af 2020.

- Det har været naturligt for begge parter at få de her forlængelser på plads, og jeg havde egentlig heller ikke forventet andet, for vi er en klub med stærke værdier og et rigtig godt miljø, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce