Annonce
AC Horsens

Klubformand smider bombe: AC Horsens er til salg

CASA Arena. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Vi er åbne for at forhandle med en partner, der har de samme værdier og vil det samme som os.
Annonce

Horsens: AC Horsens' formand Bo Pinholt smed en bombe på AC Horsens' ordinære generalforsamling på Casa Arena torsdag aften.

- Vi er ofte blevet beskyldt for, at vi ikke vil noget som helst. Det passer ikke. Vi er åben for nye investorer i AC Horsens - også investorer, der kræver indflydelse. Vi er endda klar, selv om de vil have mere end 50 procents indflydelse, sagde Bo Pinholt.

- Vi stiller som betingelse, at de har samme værdier som AC Horsens i dag, og at de vil det samme som os. Der er ingen konkrete tilbud lige nu, men vi har et af de laveste budgetter i Superligaen. Nu bliver Superligaen skåret ned til 12 hold. Risikoen for at rykke ned bliver større og større. Det kan også komme til at ramme os.

Annonce

Behov for flere penge

- Derfor ved vi, at vi skal bruge flere penge i fremtiden. Vi har set, hvad to millioner kroner fra hjertesponsorer har kunnet flytte årligt. Det er kun få år siden, vi var ved at lukke ungdomsafdelingen. Vi havde simpelthen ikke pengene til at drive en ungdomsafdeling. Gode kræfter reddede os, og nu ser vi fremad. Vi ønsker at investere endnu flere penge i den lokale ungdom fra Horsens og omegn, og disse penge kunne meget vel komme fra nye investorer.

- Jeg vil understrege, at vi ikke ønsker en tvivlsomt investorer med mistænkelige motiver. Det skal være folk med de rette motiver. Hvis der melder sig nogen, skal det selvfølgelig godkendes af vore aktionærer på generalforsamlingen, sagde Bo Pinholt.

Martin Schjøth, bestyrelsesmedlem, supplerede:

- Se hvad der er sket i FC Nordsjælland med Tom Vernon og FC Midtjylland med Matthew Benham. FC Midtjylland havde ikke været dansk mester i dag, hvis de ikke havde fået hjælp af Benhams penge, og FC Nordsjælland har en fantastisk ungdomsafdeling. Der er ingen  tvivl om udviklingen. Næstved og Fremad Amager er også kommet på udenlandske hænder, og om få er det måske alle klubber i dansk topfodbold, der har udenlandske ejere. Derfor kan vi lige så godt forberede os på at følge med udviklingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Næste runde starter: Beboere på to plejecentre får andet stik i denne uge

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce