Annonce
AC Horsens

AC-anfører efter fejl: Jeg skal oppe mig

Hallur Hansson peger på, at han blandt andet selv skal løfte sit spil, hvis AC Horsens skal have succes mod Brøndby. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Hallur Hansson vil luge ud i AC Horsens' fejl til kampen mod Brøndby. Vores spil er mere chancebetonet nu, men vi skal tage de rigtige chancer, siger anføreren.
Annonce

Horsens: Hallur Hansson og AC Horsens står stadig uden point og mål efter de første to runder af Superligaen. Det sidste er anføreren ikke bekymret over, men antallet af chancer og deraf mål til modstanderne skal der rettes op på inden mødet med Brøndby på søndag.

- Jeg er ikke bange for, at vi kommer til at mangle mål. Vi er kommet frem til chancer, så det skal nok komme. Det er mere et problem, at vi spiller os selv i problemer, siger Hallur Hansson med henvisning til kampen mod AaB, hvor AC Horsens var yderst heldig med at slippe fra banen med et 1-0 nederlag.

Sammenlignet med sidste sæsons store øretæver i kampene mod AaB var der egentlig tale om fremgang med et beskedent nederlag, men det var en ringe trøst.

Hallur Hansson er heller ikke bleg for at rette kritikken mod sig selv.

- Mod AaB kom vi til at spille os selv dårlige. Vores spil blev for chancebetonet. Det handler også om, at jeg selv skal oppe mig, siger Hallur Hansson, der aldrig fik greb om spillet på midtbanen.

Annonce

Præstationen vil svinge

- Vi lavede fejl, som vi normalt ikke laver, og den slags bliver straffet. Vi skal blive bedre til at hjælpe hinanden, så vi modtager bolden i bedre positioner, siger Hallur Hansson.

Han slår fast, at omgivelserne må væbne sig med tålmodighed i forhold til at få et sprudlende AC Horsens-mandskab at se.


Hvis en skal løbe mod boldholderen, en skal løbe væk, og en tredje skal løbe dybt, og alle tre ting skal ske samtidig for at virke, så giver det sig selv, at risikoen for, at noget går galt er større, end hvis vi sparker langt og går i duel.

Hallur Hansson


- Vi kommer til at lave fejl, og det tager tid at lære at spille på den måde, som Jonas Dal gerne vil have, at vi gør det. Vi kan ikke allerede nu være 100 procent skarpe i alt det, vi gerne vil. Af samme grund vil vores præstationer nok komme til at svinge mere end normalt, siger AC-anføreren.

- Under Bo Henriksen var vores spillestil mere simpel. Nu har vi flere facetter i vores spil, og de kræver, at flere ting går op i en højere enhed. Hvis en skal løbe mod boldholderen, en skal løbe væk, og en tredje skal løbe dybt, og alle tre ting skal ske samtidig for at virke, så giver det sig selv, at risikoen for, at noget går galt er større, end hvis vi sparker langt og går i duel, siger Hallur Hansson.

Annonce

Svært program

- Når det første virker, skaber vi gode muligheder for os selv. Det var også tilfældet, når det lykkedes mod AaB. Det handler mest af alt om, at vi skal have luget fejlene væk, siger AC-spilleren.

Med to nederlag i træk og kommende kampe mod Brøndby og FC Midtjylland er der på papiret ikke udsigt til lettjente point i den nærmest fremtid.

- Det har vi være igennem mange gange i AC Horsens, så det bekymrer mig ikke. Lige pludselig vender det, og så vinder vi igen, siger Hallur Hansson.

Annonce
Annonce
Horsens

Flot comeback blev ikke belønnet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce